Ismerkedési tanácsadás / coaching

Ha egyedül nem megy: ismerkedési coaching a Te személyiségedhez igazodva, valóban működő tanácsokkal és gyakorlati oktatással.

Tovább

Miben szeretnél fejlődni?

személyiségfejlődés

Magabiztosabb és határozottabb férfivá szeretnél válni, akinek irányítása van az élete felett és a nők is vonzódnak hozzá?

A coachingok által jobb önismeretre és önbizalomra teszel szert, illetve szociális készségeid is fejlődnek. Ennek köszönhetően eredményesebben fogsz érvényesülj a nőknél!

ISMERKEDÉS és Randizás

A nappali ismerkedés remek lehetőség, hogy csinos nőket ismerj meg, fejleszd a kommunikációs készségeid és lerombold azokat a félelmeket, melyek akadályoznak a felszabadult ismerkedésben.

Segítségemmel élőben gyakoroljuk a nők megszólítását, a beszélgetések lebonyolítását és a randevúk leszervezését is, illetve aktívan dolgozunk félelmeid és gátlásaid leküzdésén.

ÉLETMÓD és Megjelenés

A megjelenésed a zászlóvivőd. Ha igényesen vagy felöltözve és fizikai kondíciód is rendben van, akkor jobb megítélésben fogsz részesülni, ez által pedig előnyre teszel szert a nőknél.

A coachingokon maximális támogatást nyújtok, hogy elérd a vágyott eredményeket!

mire számíthatsz A coachingon?

A jelentkezésed után felhívlak telefonon és átbeszéljük, hogy miben szeretnéd a segítségemet kérni, illetve egyeztetünk helyszínt és időpontot.

Ezt követően egy budapesti pláza kávézójában találkozunk, ahol áttekintjük jelenlegi helyzeted, megválaszolom a felmerülő kérdéseidet, és feltárjuk a nőknél való nehézségeid valódi okát.

A beszélgetősebb rész után szociális gyakorlatok és nappali ismerkedés oktatása történik. Nem laborkörülmények között, mindenen mosolygós hostessekkel, hanem élesben, hús-vér nőkkel.

Azért foglalkozunk a nappali ismerkedéssel, mert sokkal jobb eredményekkel jár, mintha csak egy fotelben ülve beszélgetnénk.

Lépésről-lépésre haladunk. Gyakoroljuk a nők megszólítását, a beszélgetések fenntartását és a randevúk leszervezését is, hogy megtöbbszörözd lehetőségeidet egy boldog párkapcsolat kialakítására.

A coachingok végén átbeszéljük a tanultakat, és útmutatást nyújtok a céljaid megvalósításához.

elégedett visszajelzések

“Az nem kifejezés, hogy jól haladok. A beleölt időnek és támogatásodnak hála, olyan mértékű önbizalmat sikerült kiépítenem, amire álmomban sem gondoltam volna. Péntek este is olyan magabiztosan mozogtam a klubban, hogy meg is lett az eredménye 😉 Habár tudom, hogy még az út közepén vagyok és lesznek még bukkanók a cél előtt, nagyon jól haladok! Hálám üldöz!”

P. Marci

“Abszolút jól vezényled le a coachingokat, türelmes és megértő vagy a tréningek folyamán. Ösztönző erőként hatsz azokra akik ilyet még nem csináltak. Én csak hálás tudok lenni ezért.”

S. Attila

Coaching árak

HASZNOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Hogy néz ki egy coaching?

Jelentkezésed után a megadott elérhetőségek egyikén egyeztetünk helyszínt és időpontot, majd beülünk egy budapesti pláza kávézójába. Mindig beszélgetéssel kezdünk, ahol áttekintjük a jelenlegi helyzeted, megválaszolom a felmerült kérdéseidet, illetve javaslatot teszek a céljaid eléréséhez szükséges lépések megtételére. Dolgozunk félelmeid és gátlásaid leküzdésén, és feltárjuk azok valódi okát, hogy egyre könnyebb dolgod legyen az ismerkedésben.

Ezt követően áttérünk a gyakorlati oktatásra, ahol a nappali ismerkedés keretében gyakoroljuk (jelenlegi helyzetedhez mérten) a kezdeményezést, a nőkkel történő beszélgetések fenntartását (mit mondj), valamint félelmeid és gátlásaid leküzdését. Ehhez minden segítséget, motivációt biztosítok számodra. A nappali ismerkedés gyakorlása általában budapesti plázákban vagy szabadtéren történik.

(Ne aggódj, az egész coaching hangulata teljesen baráti, és az egyéni igényeknek megfelelően haladunk. Nincs szükséged előismeretekre és korábbi tapasztalatra, nem küldelek oda azonnal egy ismeretlen lányhoz. Semmit sem erőltetek rád, nem doblak mentőöv nélkül a vízbe :). Természetesen 100% diszkréció jellemez minden egyes alkalmat.)

Nincs két egyforma coaching, mert mindig az adott kliens személyiségéhez és tapasztalatához igazodva dolgozunk.

Mindenkit elvállalsz, bárki jöhet a coachingra?

Nem. Kizárólag olyan emberekkel dolgozom együtt, akik nem veszik be a “vonzalomkeltő csajozós technikákról” szóló marketinget, és tisztán látják, hogy a fejlődéshez időt és energiát kell befektetniük.

Ne jelentkezz, ha:

 • csodaváró vagy, és azt hiszed, hogy néhány óra alatt megváltozik az életed
 • manipulatív csajozós technikákkal és vonzalomkeltő módszerekkel akarsz ismerkedni, barátnőt szerezni
 • csak panaszkodni jönnél, és nem vállalsz felelősséget az életedért
 • nem tudod elviselni a veled ellentétes véleményt

Ez a Te lehetőséged, ha:

 

 • tudod, hogy a Nőknél való sikeresség érdekében először Önmagadat kell “rendbe tenni”
 • szeretnél értékesebb és vonzóbb férfivá válni
 • szeretnél sikerrel ismerkedni és randevúzni
 • fejlesztenéd a szociális és kommunikációs készségeidet
 • elakadtál, és nem tudod hogyan érvényesülj a nőknél
 • szeretnéd leküzdeni félelmeidet és gátlásaidat
 • magabiztosabbá akarsz válni
Van pénz-visszafizetési garancia, ha nem vagyok elégedett?

Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy segítsek megoldani az ismerkedéssel kapcsolatos nehézségeidet. Azonban ha a coaching megkezdését kővető első órában úgy látod nem azt kaptad, amire számítottál, akkor szólj, hogy álljunk meg és hagyjuk abba. Én megköszönöm a lehetőséget, és visszatérítem Neked a coaching teljes díját (ilyen még nem fordult elő).

Melyik coaching típust válasszam?

Amennyiben csak néhány kérdésed van, vagy szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy alkalom, akkor az 1,5 órás coaching alkalmat javaslom. Egyéb esetben mindenképp jobban jársz a 4 x 3 órás coaching programmal, hiszen exponenciálisan jobb eredményekkel kecsegtet, ráadásul óradíjban is kedvezményesebb az egy alkalmas coachingnál. A coaching programnál van lehetőség részletfizetésre is.

Amennyiben más felosztásban szeretnél jönni (pl.: 2 vagy 4 órát egyszerre), egyedi igények teljesítésére is van lehetőség. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor gyere el egy coaching alkalomra, és utána el tudod dönteni, hogy szeretnél-e jönni a programra.

Egy alkalom is elég?

Egy másfél órás alkalom alatt néhány kérdésed megválaszolására és útmutatás nyújtására van lehetőség, illetve a nappali ismerkedés alapjainak áttekintése fér bele.

Ha elmegyek a coachingra, akkor utána bárkit fel tudok majd szedni?

Jelentős fejlődésre számíthatsz, mely az egész hátralévő életedre hatással lehet, de senki sem tud bárkit felszedni, mert minden Nő teljesen egyedi személyiség.

info@ferfiakademia.com

Minden jog fenntartva! © 2016-2018

Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat

HOGYAN SZÓLÍTSD LE A NŐKET ÉS KEZDEMÉNYEZZ BESZÉLGETÉST?

 

Írd be az e-mail címed, kattints a piros gombra és tedd rá a kezed az ingyenes e-bookra!

Köszönöm! Az ingyenes e-book hamarosan megérkezik az e-mail fiókodba. Kérlek, hogy nézd meg a spam és a promóciók mappáidat is!

Szeretnéd megtanulni, hogyan

SZÓLÍTSD MEG A NŐKET

ÉS KEZDEMÉNYEZZ BESZÉLGETÉST?