Coaching programok és árak

Válaszd ki a programot

 Válaszd ki a programot, majd kattints az oldal alján található “Jelentkezem” gombra, mert havonta csak 3-4 klienssel dolgozom együtt és a helyek gyorsan betelnek!

Ne halogass tovább és keress kifogásokat, mert eddig sem vitt előrébb, és sosem fogsz közelebb kerülni a vágyott barátnőhöz!

Gyakori Kérdések és Válaszok

Csak azt az ütemtervet lehet követni, ami a programnál le van írva?

Egyáltalán nem. Az oldalon látható tematika egy általában jól működő sablon, de a coaching program pontos menetét és ütemtervét a Te egyedi helyzetedhez és céljaidhoz viszonyítva határozzuk meg.

A 1,5 és a 3 hónapos programok heti 1 coaching alkalommal vannak számolva, de megbeszélés alapján lehet gyorsabb (heti 2-3 találkozó) és lasabb (kéthetente 1 találkozó) ütemben is haladni, a rugalmasság maximális.

Hol lesz a coaching és miyen gyakran találkozunk?

A coachingok “elméleti” része budapesti bevásárlóközpontok kávézójában, a gyakorlati részei különböző helyszíneken (plázák, sétálóutcák, nagyobb főterek, stb.) lesznek megtartva. A pontos helyszínt a jelentkezésed után egyeztetjük.

A coachingok általában heti 1 alkalommal, 2,5 órában kerülnek megtartásra, tehát az 1,5 hónapos program esetében 6 alkalom x 2,5 óráról beszélünk. Természetesen megbeszélés alapján tudunk ritkábban és sűrűbben is találkozni.

Drága a coaching, de szeretnék jönni. Mit tegyek?

Sokan azt gondolják nincsenek olyan helyzetben, hogy megengedjenek maguknak egy olyan programot, ami képes akár teljesen megváltoztatni az életüket és egy szebb, boldogabb jövőt biztosítani.

Ezzel szemben a valóság, hogy az emberek többsége nem arra költi a pénzét, ami hosszú távon boldogságot és eredményeket szolgáltat, hanem felesleges vagy káros dolgokra.

Csak egy példa:

ha valaki dohányzik és napi 1 dobozzal szív, az egy hónap alatt alsó hangon is 35 000 – 40 000 Ft, egy évben pedig 480 000 Ft!

Tehát sokan évente közel 500 000 Ft-ot költenek el, hogy roncsolják az egészségüket, de egy forintot sem hajlandóak kiadni, hogy boldogabbak és sikeresebbek legyenek.

Egy másik példa:

évente sokan az összekuporgatott pénzükből cserélik le a jól működő telefonjukat (vagy a feleslegesen drága előfizetésüket), mert épp kijött a legújabb modell 200 000 – 300 000 Ft-ért, miközben önmaguk boldogságába, fejlődésébe egy forintot nem fektetnek.

Tehát mindezt és a várható eredményeket figyelembe véve a coaching program egy kedvező árú befektetés, mely sokszorosan megtérül.

Ahogy a világ egyik leggazdagabb embere, Warren Buffett mondta:

„A legfontosabb befektetés, hogy fektess minél többet magadba.”

Biztos lehetsz benne, hogy ez a gondolat Rád is érvényes, légy bármilyen helyzetben.

A kérdés, hogy szeretnéd-e rendbe tenni a nőkkel kapcsolatos viszonyodat, hajlandó vagy-e végre önmagad sikerébe, boldogságába, a szebb jövődbe fektetni?

Hogy néz ki pontosan egy coaching alkalom?

Az oldalon leadott jelentkezésed után felhívlak telefonon a részletek egyeztetése miatt.

A beszélgetés célja, hogy egy kicsit megismerjelek, vázlatosan átbeszéljük a nehézségeidet, hogy lássam hogyan tudok segíteni, milyen céljaid vannak.

Mindemellett egyeztetjük az első találkozó részleteit is.

Nincs két egyforma ember és probléma, ezért nincs két egyforma coaching sem.

Az első találkozó során általában beülünk egy budapesti pláza kávézójába. A coachingok általában (egyén és cél függvényében) 2 részre oszthatók:

Az első rész során mélységében áttekintjük a jelenlegi helyzeted, megválaszolom a felmerülő kérdéseidet, és átbeszéljük az ismerkedés “elméleti” részét.

A második rész a gyakorlat, mely önismereti, kommunikációs, szociális és ismerkedési gyakorlatokat foglal magába.

Az ismerkedési gyakorlatok többsége az ismeretlen nőkkel való ismerkedés, mert általa fejleszthetők a kommunikációs készségek, javul az önbizalom, csökkennek a nőkkel kapcsolatos félelmek és gátlások.

A nappali ismerkedés gyakorlása általában budapesti plázákban vagy szabadtéren történik.

A gyakorlati rész végén összegezzük a tanulságokat, és általában “házi feladatot” kap a résztvevő.

Nincs két egyforma coaching, mert mindig az adott kliens személyiségéhez és tapasztalatához igazodva dolgozunk.

(Ne aggódj, az egész coaching hangulata teljesen baráti, és az egyéni igényeknek megfelelően haladunk.

Nincs szükséged előismeretekre és korábbi tapasztalatra, nem küldelek oda azonnal egy ismeretlen lányhoz.

Semmit sem erőltetek rád, nem doblak mentőöv nélkül a vízbe :).

Természetesen 100% diszkréció jellemez minden egyes alkalmat.)

Hogyan tudok fizetni, kapok számlát?

A jelentkezésed után telefonon megbeszéljük a részleteket, majd e-mailben kapsz egy díjbekérőt, melyet banki átutalással tudsz kifizetni. Minden befizetésről, online vásárlásról számlát kapsz, egyéni vállalkozás keretében működöm.

Melyik coaching programot válasszam?

Amennyiben csak néhány kérdésed van, vagy szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy alkalom, akkor a 1,5 órás coaching alkalmat javaslom.

Amennyiben szeretnél sokat fejlődni, de nem tudod megengedni magadnak a 3 hónapos programot, akkor válaszd a 1,5 hónapos programot.

Amennyiben minden részletre kiterjedő, hosszú távú támogatásra van szükséged a lehető legnagyobb kedvezménnyel és bónuszokkal, akkor válaszd a 3 hónapos programot.

Ha nem vagy biztos a dologban, akkor gyere el egy coaching alkalomra, és utána is el tudod dönteni, hogy szeretnél-e jönni valamelyik programra.

Teljesen kezdő vagyok, így is jelentkezzek?

Természetesen! A legtöbb résztvevő teljesen kezdő az ismerkedésben, sokaknak még semmilyen kapcsolata nem volt a nőkkel. Tehát nyugodtan gyere, mindent az alapoktól veszünk át, nem kell, hogy tapasztalatod legyen.

Mindenkit elvállalsz, bárki jöhet a coahingra?

Nem. Kizárólag olyan emberekkel dolgozom együtt, akik tisztán látják, hogy a fejlődéshez időt és energiát kell befektetniük és nem adják fel az első kudarc után.

Ne jelentkezz, ha:

  • csodaváró vagy, és azt hiszed, hogy a semmittevéssel megváltozik az életed,
  • manipulatív technikákkal és vonzalomkeltő módszerekkel akarsz ismerkedni,
  • csak panaszkodni jönnél, és nem vállalsz felelősséget az életedért,
  • nem tiszteled a nőket.

Ez a Te lehetőséged, ha:

  • hajlandó vagy kitartóan dolgozni és kényelmetlenségeket bevállalni a fejlődésed érdekében,
  • szeretnél értékesebb és vonzóbb férfivá válni,
  • tiszteled a nőket.
Van pénz-visszafizetési garancia, ha nem vagyok elégedett?

Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy segítsek megoldani az ismerkedéssel kapcsolatos nehézségeidet.

Azonban ha a coaching megkezdését követő első két órában úgy látod nem azt kaptad, amire számítottál, akkor szólj, hogy álljunk meg és hagyjuk abba.

Én megköszönöm a lehetőséget, és visszatérítem Neked a coaching teljes díját (ilyen még nem fordult elő).

Természetesen minden termékem és szolgáltatásom után számlát kapsz.

Ezzel a tréninggel garantált, hogy sikeres leszek a nőknél?

Garanciát arra tudok vállalni, hogy a program átlag feletti színvonalú, és minden energiámmal, tudásommal azon fogok dolgozni, hogy fejlődjenek a sikereres ismerkedéshez szükséges készségeid.

Ha követed az útmutatásom és mindent megteszel azért, hogy fejlődj, akkor kinyílik a világ és a jelenlegi helyzethez képes sokszorosan jobb helyzetbe fogsz kerülni.

Magasabb önbizalommal, vonzóbb külsővel, csökkent félelmekkel, felszabadultabban és sikeresebben fogsz ismerkedni, mely valószínűleg egy hatalmas ugrás lesz a jelenlegi helyzetedhez képes.

Viszont mindennek ellenére lehetetlen garantálni, hogy azonnal barátnőd lesz, minden nő automatikusan vonzónak fog tartani.

Sajnos sok oktató leígéri a csillagokat is az égről, hogy “garantáltan lesz barátnőd a segítségükkel”.

Én ettől elhatárolódom, ilyet ígérni nem lehet, mert sok dolog nem az oktatón múlik, nincs az irányítása alatt, ráadásul nincs olyan, hogy valaki minden nőnek tetszik.

Sajnos előfordult már, hogy pontosan elmondtam a kliensnek mit kell tennie a sikerhez, mégsem tette, mert lusta volt. Azt gondolta, hogy a semmitől változni fog a helyzet, ami persze lehetetlen, a világ nem így működik.

Ugye hiába mész el a világ legjobb személyi edzőjéhez és fizetsz ki több százezer forintot, ha közben nem eszel rendesen, nem is leszel izmos.

Tehát hiába jössz el a programra, ha nem fogadod meg a tanácsaimat, nem feszegeted a határaidat, akkor nem is számíthatsz maximális eredményekre.

Viszont a jó hír, hogyha megfogadod a tanácsaimat és beleteszed a szükséges időt és energiát, akkor garantáltan sikeresebben fogsz ismerkedni. Szóval rajtad is műlik a dolog.

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK:

KAPCSOLAT

info [kukac] ferfiakademia.com

Minden jog fenntartva! © 2016-2021