Első randi – A 3 legjobb randi tippek férfiaknak

Most elárulom neked azt a 3 legjobb randi tanácsom (randi tippek), melyek segítségével az első randi sikeresebb lesz, te és a lány is jobban fogjátok érezni magatokat, illetve kevesebb alkalommal lesz részed kínos randikban.

A 3 legjobb első randi tippet itt is el tudod olvasni, de a YouTube csatornámon is meg tudod hallgatni.

1. Az első randi során a nők jól akarják érezni magukat a társaságodban.

Az első és legfontosabb tanácsom, hogy mindig tartsd szem előtt, hogy az első randin (és a többin is) a nők jól akarják érezni magukat a társaságodban. Azt szeretnék, hogy lazán, kellemes hangulatban, nevetgélve töltsétek el az időt ahelyett, hogy kellemetlenül éreznék magukat.

A probléma, hogy sok férfi képtelen elengedni magát az első randin és mereven, feszengve viselkedik. Különösen igaz ez az olyan férfiakra, akik már nagyon vágynak egy barátnőre, ezért megpróbálják menedzselni az első randit, hogy jó benyomást keltsenek.

Felkészülnek különböző beszélgetési témákból, próbálják a tökéletes oldalukat mutatni, lépésről-lépésre eltervezik az első randi menetét, cikkeket olvasnak a randizás alapjairól, első randi ötletek után kutatnak, hogy ne szúrják el a dolgot.

Így viszont akaratlanul is nyomást és teljesítménykényszert helyeznek magukra, melynek következtében nem tudnak feloldódni az első találkozón. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy a lány nem fogja jól érezni magát az első randin, nem fognak jó beszélgetések kialakulni és nem lesz második randi.

Ez egyszerűen hangzik, de ez a sikeres első randi talán legfontosabb törvénye, amit viszont könnyen el tudsz rontani, ha rágörcsölsz az első találkozóra.

7 SZUPER TIPP INGYEN A FELSZABADULT BESZÉLGETÉSEKHEZ, HOGY MINDIG TUDJ MIT MONDANI

Ebben az ingyenes anyagban részletesen elárulom azt a 7 titkot, melyeket felhasználva:

  • gördülékenyebben fogsz beszélgetni a nőkkel
  • elkerülöd a leggyakoribb kommunikációs hibákat
  • a hangulat lazább és kellemesebb lesz köztetek
  • brutális előnyöd lesz a többi férfihoz képest

Kattints a piros gombra a 7 szuper beszélgetési tippért!

2. Ne gondolj többet az első randiba, mint egy szimpla találkozó.

A második randi tippem, hogy ne gondolj többet az első randiba, mint egy szimpla találkozó.

Sok férfi úgy tekint az első randira, mint egy komoly elköteleződést jelentő esemény, mintha már félig járnának a lánnyal, és ezért gyakran túltolják a dolgot.

Például sok férfi virágcsokorral a kézben, ingben és nyakkendőben, akár egy romantikus vacsorát leszervezve kivitelezi az első randit.

Emellett sokan már párkapcsolatról, rosszabb esetben gyerekekről és házasságról is beszélnek.

A probléma, hogy az első találkozón ezek a dolgok még elképesztően koraiak, és azt sugallják a lánynak, hogy az illető fejben már nagyon elköteleződött irányába, a kelleténél többet képzel a dologba, valószínűleg rég nem volt barátnője.

Ez viszont egyrészt nem vonzó, másrészt nyomást helyez a nőre, ami miatt nem fogja jól érezni magát, és garantáltan nem lesz második randi.

Tehát az első randi csak egy szimpla találkozó és arról szól, hogy egy kávé mellett kicsit csevegjetek, megismerjétek egymást. Az első randi vacsora vagy az első randi ajándék túl sok, felejtsd el.

Ha képes vagy úgy állni az első randihoz, hogy csak egy szimpla találkozóról van szó, akkor felszabadultabb leszel, mely elősegíti, hogy a lány is feloldódjon és jól érezze magát az első randin.

3. Hagyd, hogy a lány is kivegye részét a beszélgetésből az első randin (és később is.)

A harmadik tanácsom, hogy hagyd a lányt is érvényesülni a beszélgetésben. Tudom, hogy ez a tanács furcsának tűnik, de azok  a férfiak, akik képesek lazán beszélgetni a nőkkel, gyakran átesnek a ló túloldalára.

Régen én is elkövettem azt a hibát, hogy az első randin csak magamról beszéltem, örültem, hogy valaki úgy igazából meghallgat.

Viszont ezzel együtt a lányokat is teljesen kizártam a beszélgetésből, melynek következtében semmit sem tudtam meg róluk.

Emellett a lányok nem is érezték jól magukat a társaságomban, mert elnyomtam őket, ezért az ismeretségeknek gyakran az első randi után vége szakadsz.

Tehát jó dolog, ha szeretsz beszélni, de hagynod kell, hogy a lány is kivegye részét a beszélgetésből, megossza a gondolatait, különben az első találkozó lesz az utolsó, ahol találkoztok.

ISMERKEDÉSI ÉS ÖNFEJLESZTÉSI FACEBOOK KÖZÖSSÉG TUDATOS FÉRFIAKNAK - INGYENES

Szeretnél további ismerkedési és önfejlesztési tanácsokat kapni tőlem, miközben egy klassz és segítőkész közösség tagja vagy?

Szeretnéd, ha személyesen válaszolnám meg az ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseidet?

Amennyiben igen, akkor csatlakozz az Ismerkedési és Önfejlesztési Közösséghez!

Más téma is érdekel?

VONZÓ MEGJELENÉS E-BOOK

Tudtad, hogy a nők megnéznek? Lépésről-lépésre szóló öltözködési és ápoltsági útmutató, hogy könnyebbé váljon az ismerkedés! (minimális pénzből, plázázás nélkül)

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK:

KAPCSOLAT

info [kukac] ferfiakademia.com

Minden jog fenntartva! © 2016-2021