Ismerkedési Coaching, Hogy Könnyebben, Gyorsabban és Eredményesebben Találj Rá a Vágyott Barátnőre!

Ismerkedési coaching és tanácsadás a Te személyiségedhez igazodva, valóban működő tanácsokkal és gyakorlati oktatással.

A következő lépés…

Miben Szeretnél Fejlődni?

Felszabadult kommunikáció

A coachingon a különböző kommunikációs és szociális gyakorlatok, illetve a nappali ismerkedés elsajátítása által felszabadultabban és kellemesebben fogsz beszélgetni a nőkkel. Többé nem lesz részed a kínos csendben, mert megtanulsz bármikor, bármiről beszélni.

Félelmek és gátlások nélkül

Hiába tudod az elméletet, ha a félelmeid és gátlásaid miatt leblokkolsz a nők jelenlétében. A coachingon különböző gyakorlatok és az önbecsülésed fejlesztésén keresztül fokozatosan leromboljuk meglévő félelmeidet, hogy bátor férfiként sikerrel ismerkedj.

Ismerkedés minden helyzetben

Volt már veled olyan, hogy szerettél volna kezdeményezni, de mégsem vágtál bele? A coaachingon elsajátítod az ismerős és ismeretlen nőkkel való ismerkedést, hogy bárhol és bármikor képes légy vonzó nőkkel beszélgetni, elérhetőséget cserélni és randikat egyeztetni.

Tökéletes randevúk

Elhasalsz, netán el sem jutsz az első randiig? A coachingon az elméleti tudás megszerzése után élőben, hús-vér nőkel gyakoroljuk a randiszervezést. Megtudod hogyan és miről kommunikálj a nőkkel a randik előtt, és mire figyelj a sikeres találkozók lebonyolításához.

Önbizalom & önbecsülés

A coachingon feltárjuk az elakadásaid (leblokkolsz, nem tudsz mit mondani, stb.) mélyebb okait, és hosszú távú tervet dolgozunk ki, hogy idővel maximális önbizalommal és önbecsüléssel ismerkedj, illetve éld meg a mindennapjaidat.

Vonzó személyiség

Életstílusod, megjelenésed és az önbecsülésed  90%-ban meghatározza a nőkkel való eredményeid. A coachingon az erősségeidre építkezve segítek egy vonzóbb személyiség kialakításában, hogy amikor a tükörbe nézel, egy vonzó férfi tekintsen vissza.

Szeretnél végre egy vonzóbb, bátrabb és magabiztosabb férfivá válni, hogy könnyebben és sikeresebben menjen a párkeresés?

Néhány Visszajelzés

“Az nem kifejezés, hogy jól haladok. A beleölt időnek és támogatásodnak hála, olyan mértékű önbizalmat sikerült kiépítenem, amire álmomban sem gondoltam volna.

Péntek este is olyan magabiztosan mozogtam a klubban, hogy meg is lett az eredménye 😉 Habár tudom, hogy még az út közepén vagyok és lesznek még bukkanók a cél előtt, nagyon jól haladok! Hálám üldöz!”

P. Marci

“Abszolút jól vezényled le a coachingokat, türelmes és megértő vagy a tréningek folyamán. Ösztönző erőként hatsz azokra, akik ilyet még nem csináltak. Én csak hálás tudok lenni ezért.”

Cs. Attila

A személyes coaching a legjobb lehetőség, ha szeretnéd fejleszteni a sikeres ismerkedéshez szükséges készségeidet és gyorsabban párt találni!

A Coaching Program Felépítése

Megjegyzés: a coaching program tematikáját nagymértékben meghatározza, hogy mik a céljaid és mely területeken vannak elakadásaid.

I. RÉSZ

Sziklaszikárd Alapok

A program kezdetén feltárjuk az elakadásaid valódi okait (nem tudsz mit mondani, félelmek, önbizalomhiány, stb.), és lépésről-lépésre szóló tervet dolgozunk ki, hogy egy vonzóbb és értékesebb férfivá válj, aki sikerrel ismerkedik a nőkkel. Mindezt önismereti feladatok és más gyakorlatok támogatásával teszük meg.

A félelmeidnek, kommunikációs nehézségeidnek, alacsony önbizalmadnak, az elutasításoknak mind megvannak az okai, melyeket meg lehet szüntetni.

A szociális gyakorlatok segítségével szélesítjük a komfortzónád, és csökkentjük a nőkkel, önmagaddal és az ismerkedéssel kapcsolatos hiedelmeid, melyek hátráltatnak az eredmények elérésében.

II. RÉSZ

Szociális Gyakorlatok

A coaching során progresszíven nehezedő gyakorlatok segítségével törjük át a korlátaidat, hogy leküzdjük félelmeidet, gátlásaidat, és a téged akadályozó káros gondolatokat. Idővel kellemesebben fogod érezni magad a nők és más emberek társaságában, félelmeid és gátlásaid csökkennek, képes leszel ismeretlen nőkkel is beszélgetni.

III. RÉSZ

Ismerkedés Minden Helyzetben

Elsajátítod az ismerős és ismeretlen nőkkel való ismerkedés módszerét, és képes leszel az utcán, boltban, utazás közben, munkába menet, ismerősi körben, stb. sikerrel kezdeményezni, beszélgetéseket kialakítani, elérhetőségeket szerezni és randikat egyeztetni. Megtanulsz bókolni és flörtölni, hogy a nők ne csak barátként tekintsenek rád.

Történt már veled olyan, hogy szerettél volna megismerni egy csinos lányt, de leblokkoltál és semmi nem lett az egészből? Lehet, hogy életed lehetőségét szalasztottad el.

A programon megtanítalak helyesen bókolni és flörtölni a nőkkel, hogy örökre megmaradj az emlékezetükben, és ne csak barátként tekintsenek rád.

IV. RÉSZ

Kommunikáció és Testbeszéd

Speciális gyakorlatok segítségével fejlesztjük a verbális és non-verbális kommunikációs készségeid, melynek hatására felszabadultabban, természetesebben és gördülékenyebben fogsz beszélgetni a nőkkel. Többé nem futsz ki a szóból, mert képes leszel bármikor-bármiről beszélni, a testbeszéded és a kisugárzásod pedig sokkal karizmatikusabb lesz.

V. RÉSZ

Empátia és Vonzalom

Megtanulod hogyan alakul ki a vonzalom, mit keresnek a nők a férfiakban, és erre építkezve erősítjük a saját vonzó férfi értékeidet. Megismered a gyakori vonzalomromboló hibákat, hogy elkerüld a barátzónát vagy az elutasítást. Megtanulod hogyan viselkedj empatikusan az eltérő személyiségű nőkkel és támogasd a vonzalom kialakulását.

A siker egyik kulcsa az empátia és a nők megértése a személyiségük alapján. Ha ezt megtanulod és felhasználod az ismerkedésben, akkor a sikeres férfiak felső 4%-ba kerülsz.

Évek óta boldog párkapcsolatban élek és számos randiban volt részem. A programon mindent megosztok veled, hogy elkerüld a buktatókat és boldog férfiként teljesedj ki.

VI. RÉSZ

Randevú és Párkapcsolat

Mindent megtanulsz a telefonos vagy online randiegyeztetésen át a randik sikeres lebonyolításáig. Ismerni fogod a legjobb randi helyeket, tippeket. Elkerülöd a randi hibákat, a barátzónát, és élvezetes randikban lesz részed. Emellett megosztom veled a hosszú és boldog párkapcsolatok titkát, hogy együtt is maradjatok a pároddal.

VII. RÉSZ

Megjelenés és Életstílus

Megtanulod hogyan légy mindig jólöltözött anélkül, hogy vagyonokat költenél. Kijavítjük az öltözködési hibákat és kiválasztjuk a hozzád legjobban passzoló stílust. Ha szükséges, elmegyünk ruhaboltba vagy fodrászhoz, hogy vonzóbb külsőd legyen. Áttekintjük a jelenlegi életedet és javaslatot teszek az életstílusod fejlesztésére.

Amennyiben egy vonzó és értékes nőt szeretnél magad mellé elengedhetetlen, hogy foglalkozz az életsítlusod és a megjelenésed fejlesztésével.

A jelentkezésed menete

Jelentkezés

Amint kiválasztottad a számodra szimpatikus coaching programot és leadtad a jelentkezésed, pár napon belül kereslek telefonon.

Telefonos konzultáció

A telefonos egyeztetés során átbeszéljük a részleteket és szimpátia esetén megbeszéljük az első alkalom helyszínét és időpontját.

Az első alkalom

Találkozunk és elkezdjük a közös munkát, hogy mihamarabb előrelépést tégy az ismerkedésben! Minden coaching alkalom egyedi, mert a férfiaknak eltérő elakadásaik vannak.

Ki fog Neked segíteni?

A nevem Tőzsér Attila és egy átlagos férfi vagyok, aki a saját hibáiból tanulva évek óta megosztja tapasztalatait a férfiakkal, és segít nekik leküzdeni az ismerkedéssel kapcsolatos nehézségeiket.

Évekkel ezelőtt komoly elakadásaim voltak a nőkkel, nem tudtam felszabadultan kommunikálni és viselkedni a jelenlétükben.

Végül hosszú évek halogatása után kipróbáltam néhány elterjedt módszert, a várt eredmények azonban nem jöttek.

Egy idő után rájöttem, hogy nem “csajozgatni” és PUA – technikákat kell tanulni, mint ahogy azt néhányan sugallják. 

Egy olyan férfivá kell válni, aki képes egy értékes, a nő figyelmére is jogosult emberként tekinteni önmagára.

Fejlesztened kell az ismerkedéshez szükséges készségeket, de mellette az önbecsüléseden is javítanod kell.

Hosszú idő után rájöttem erre, és ma már én segítek a férfiaknak.

Tőzsér Attila
Ismerkedési tanácsadó

100% nyugodt döntés garancia

Az első számú célom, hogy minden kliensem azt érezze, hogy a tréningjeim sokszorosan megtérülő befektetések, segítenek leküzdeni az elakadásaikat.

Viszont ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a coaching minőségével, akkor kérlek jelezd az első alkalom közben és kérdés nélkül, 100%-ban visszafizetésre kerül a pénzed.

Tehát ha eljössz semmit sem kockáztatsz, mert ha nem azt kapod amire számítottál, akkor visszakapod a befizetett összeget.

Eljött a Döntés Ideje: Hogyan Tovább?

I. ESET

AHOGY A LEGTÖBBEN, TE SEM CSINÁLSZ SEMMIT

A legkönnyebb, egyenesen a sikertelenséghez és a magányhoz vezető út, ha nem csinálsz semmit. Ha továbbra is csak YouTube videókat nézegetsz, cikkeket olvasol és ábrándozol, miközben a valódi cselekvés hiányzik, akkor becsapod önmagad. Olyan, mintha fejlődnél, de valójában nem történik semmi. Maximum még több erotikus videó letöltése.

Persze ez is egy döntés, évekig én is ezt tettem. Viszont tudnod kell, hogy az élet ok-okozati összefüggéseken alapszik, a döntéseid határozzák meg a sorsod. Ha nem változtatsz és maradsz a komfortzónádban, akkor 5-10-20 év múlva is ott leszel, ahol most vagy. Ezt akarod?

II. ESET

A KEZEDBE VESZED A SORSOD ÉS VÁLTOZTATSZ

Ez a vonzó személyiséghez, a magas önbizalomhoz és a vágyott barátnőhöz vezető út, melyen végig tudlak vezetni, ha Te is akarod. Persze kemény munka és hosszú évek árán egyedül is lehet fejlődni. Én is ezt tettem, miközben nagyon sok hibák elkövettem, számos kudarcban volt részem.

Amennyiben viszont szeretnéd lerövidíteni az utat és elkerülni a buktatók jó részét, ha szeretnéd, hogy megmondjam hogyan transzformáld magad egy vonzóbb és sikerrel ismerkedő férfivá, akkor jó helyen vagy. Ne halogas tovább, jelentkezz most a coaching programra!

Eljött a Döntés Ideje: Csak Vágyakozol vagy Elkezdesz Végre Cselekedni?

Jelentkezz a coaching programra, hogy segítsek megvalósítani az ismerkedési céljaidat!
Jelentkezem

Gyakori Kérdések és Válaszok

Csak azt az ütemtervet lehet követni, ami a programnál le van írva?

Egyáltalán nem. Az oldalon látható tematika egy általában jól működő sablon, de a coaching program pontos menetét és ütemtervét a Te egyedi helyzetedhez és céljaidhoz viszonyítva határozzuk meg.

A 1,5 és a 3 hónapos programok heti 1 coaching alkalommal vannak számolva, de megbeszélés alapján lehet gyorsabb (heti 2-3 találkozó) és lasabb (kéthetente 1 találkozó) ütemben is haladni, a rugalmasság maximális.

Hol lesz a coaching és miyen gyakran találkozunk?

A coachingok “elméleti” része budapesti bevásárlóközpontok kávézójában, a gyakorlati részei különböző helyszíneken (plázák, sétálóutcák, nagyobb főterek, stb.) lesznek megtartva. A pontos helyszínt a jelentkezésed után egyeztetjük.

A coachingok általában heti 1 alkalommal, 2,5 órában kerülnek megtartásra, tehát az 1,5 hónapos program esetében 6 alkalom x 2,5 óráról beszélünk. Természetesen megbeszélés alapján tudunk ritkábban és sűrűbben is találkozni.

Drága a coaching, de szeretnék jönni. Mit tegyek?

Sokan azt gondolják nincsenek olyan helyzetben, hogy megengedhessenek maguknak egy olyan programot, ami képes akár teljesen megváltoztatni az életüket és egy szebb, boldogabb jövőt biztosítani.

Ezzel szemben a valóság, hogy az emberek többsége nem arra költi a pénzét, ami hosszú távon boldogságot és eredményeket szolgáltat, hanem felesleges vagy káros dolgokra.

Csak egy példa:

ha valaki dohányzik és napi 1 dobozzal szív, az egy hónap alatt alsó hangon is 35 000 – 40 000 Ft, egy évben pedig 480 000 Ft!

Tehát sokan évente közel 500 000 Ft-ot költenek el, hogy roncsolják az egészségüket, de egy forintot sem hajlandóak kiadni, hogy boldogabbak és sikeresebbek legyenek.

Egy másik példa:

évente sokan az összekuporgatott pénzükből cserélik le a jól működő telefonjukat (vagy a feleslegesen drága előfizetésüket), mert épp kijött a legújabb modell 200 000 – 300 000 Ft-ért, miközben önmaguk boldogságába, fejlődésébe egy forintot nem fektetnek.

Tehát mindezt és a várható eredményeket figyelembe véve a coaching program egy kedvező árú befektetés, mely sokszorosan megtérül.

Ahogy a világ egyik leggazdagabb embere, Warren Buffett mondta:

„A legfontosabb befektetés, hogy fektess minél többet magadba.”

Biztos lehetsz benne, hogy ez a gondolat Rád is érvényes, légy bármilyen helyzetben.

A kérdés, hogy szeretnéd-e rendbe tenni a nőkkel kapcsolatos viszonyodat, hajlandó vagy-e végre önmagad sikerébe, boldogságába, a szebb jövődbe fektetni?

Hogy néz ki pontosan egy coaching alkalom?

Az oldalon leadott jelentkezésed után felhívlak telefonon a részletek egyeztetése miatt.

A beszélgetés célja, hogy egy kicsit megismerjelek, vázlatosan átbeszéljük a nehézségeidet, hogy lássam hogyan tudok segíteni, milyen céljaid vannak.

Mindemellett egyeztetjük az első találkozó részleteit is.

Nincs két egyforma ember és probléma, ezért nincs két egyforma coaching sem.

Az első találkozó során általában beülünk egy budapesti pláza kávézójába. A coachingok általában (egyén és cél függvényében) 2 részre oszthatók:

Az első rész során mélységében áttekintjük a jelenlegi helyzeted, megválaszolom a felmerülő kérdéseidet, és átbeszéljük az ismerkedés “elméleti” részét.

A második rész a gyakorlat, mely önismereti, kommunikációs, szociális és ismerkedési gyakorlatokat foglal magába.

Az ismerkedési gyakorlatok többsége az ismeretlen nőkkel való ismerkedés, mert általa fejleszthetők a kommunikációs készségek, javul az önbizalom, csökkennek a nőkkel kapcsolatos félelmek és gátlások.

A nappali ismerkedés gyakorlása általában budapesti plázákban vagy szabadtéren történik.

A gyakorlati rész végén összegezzük a tanulságokat, és általában “házi feladatot” kap a résztvevő.

Nincs két egyforma coaching, mert mindig az adott kliens személyiségéhez és tapasztalatához igazodva dolgozunk.

(Ne aggódj, az egész coaching hangulata teljesen baráti, és az egyéni igényeknek megfelelően haladunk.

Nincs szükséged előismeretekre és korábbi tapasztalatra, nem küldelek oda azonnal egy ismeretlen lányhoz.

Semmit sem erőltetek rád, nem doblak mentőöv nélkül a vízbe :).

Természetesen 100% diszkréció jellemez minden egyes alkalmat.)

Hogyan tudok fizetni, kapok számlát?

Átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy készpénzzel is tudod rendezni a coaching díját, melyről számlát kapsz. A részletekről a jelentkezésed után egyeztetünk.

Melyik coaching programot válasszam?

Amennyiben csak néhány kérdésed van, vagy szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy alkalom, akkor a 1,5 órás coaching alkalmat javaslom.

Amennyiben szeretnél sokat fejlődni, de nem tudod megengedni magadnak a 3 hónapos programot, akkor válaszd a 1,5 hónapos programot.

Amennyiben minden részletre kiterjedő, hosszú távú támogatásra van szükséged a lehető legnagyobb kedvezménnyel és bónuszokkal, akkor válaszd a 3 hónapos programot.

Ha nem vagy biztos a dologban, akkor gyere el egy coaching alkalomra, és utána is el tudod dönteni, hogy szeretnél-e jönni valamelyik programra.

Teljesen kezdő vagyok, így is jelentkezzek?

Természetesen! A legtöbb résztvevő teljesen kezdő az ismerkedésben, sokaknak még semmilyen kapcsolata nem volt a nőkkel. Tehát nyugodtan gyere, mindent az alapoktól veszünk át, nem kell, hogy tapasztalatod legyen.

Mindenkit elvállalsz, bárki jöhet a coahingra?

Nem. Kizárólag olyan emberekkel dolgozom együtt, akik tisztán látják, hogy a fejlődéshez időt és energiát kell befektetniük és nem adják fel az első kudarc után.

Ne jelentkezz, ha:

  • csodaváró vagy, és azt hiszed, hogy a semmittevéssel megváltozik az életed,
  • manipulatív technikákkal és vonzalomkeltő módszerekkel akarsz ismerkedni,
  • csak panaszkodni jönnél, és nem vállalsz felelősséget az életedért,
  • nem tiszteled a nőket.

Ez a Te lehetőséged, ha:

  • hajlandó vagy kitartóan dolgozni és kényelmetlenségeket bevállalni a fejlődésed érdekében,
  • szeretnél értékesebb és vonzóbb férfivá válni,
  • tiszteled a nőket.
Van pénz-visszafizetési garancia, ha nem vagyok elégedett?

Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy segítsek megoldani az ismerkedéssel kapcsolatos nehézségeidet.

Azonban ha a coaching megkezdését követő első órában úgy látod nem azt kaptad, amire számítottál, akkor szólj, hogy álljunk meg és hagyjuk abba.

Én megköszönöm a lehetőséget, és visszatérítem Neked a coaching teljes díját (ilyen még nem fordult elő).

Természetesen minden termékem és szolgáltatásom után számlát kapsz.

Ezzel a tréninggel garantált, hogy sikeres leszek a nőknél?

Garanciát arra tudok vállalni, hogy a program átlag feletti színvonalú, és minden energiámmal, tudásommal azon fogok dolgozni, hogy fejlődjenek a sikereres ismerkedéshez szükséges készségeid.

Ha követed az útmutatásom és mindent megteszel azért, hogy fejlődj, akkor kinyílik a világ és a jelenlegi helyzethez képes sokszorosan jobb helyzetbe fogsz kerülni.

Magasabb önbizalommal, vonzóbb külsővel, csökkent félelmekkel, felszabadultabban és sikeresebben fogsz ismerkedni, mely valószínűleg egy hatalmas ugrás lesz a jelenlegi helyzetedhez képes.

Viszont mindennek ellenére lehetetlen garantálni, hogy azonnal barátnőd lesz, minden nő automatikusan vonzónak fog tartani.

Sajnos sok oktató leígéri a csillagokat is az égről, hogy “garantáltan lesz barátnőd a segítségükkel”.

Én ettől elhatárolódom, ilyet ígérni nem lehet, mert sok dolog nem az oktatón múlik, nincs az irányítása alatt, ráadásul nincs olyan, hogy valaki minden nőnek tetszik.

Sajnos előfordult már, hogy pontosan elmondtam a kliensnek mit kell tennie a sikerhez, mégsem tette, mert lusta volt. Azt gondolta, hogy a semmitől változni fog a helyzet, ami persze lehetetlen, a világ nem így működik.

Ugye hiába mész el a világ legjobb személyi edzőjéhez és fizetsz ki több százezer forintot, ha közben nem eszel rendesen, nem is leszel izmos.

Tehát hiába jössz el a programra, ha nem fogadod meg a tanácsaimat, nem feszegeted a határaidat, akkor nem is számíthatsz maximális eredményekre.

 

Viszont a jó hír, hogyha megfogadod a tanácsaimat és beleteszed a szükséges időt és energiát, akkor garantáltan sikeresebben fogsz ismerkedni. Szóval rajtad is műlik a dolog.

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK:

KAPCSOLAT

info [kukac] ferfiakademia.com

Minden jog fenntartva! © 2016-2021

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup