GYAKORLATI ISMERKEDÉSI TRÉNING, HOGY VONZÓBB FÉRFIKÉNT SIKERREL ISMERKEDJ

2 napos hétvégi intenzív ismerkedési tréning Budapesten, hogy elsajátítsd az eredményes ismerkedés módszerét, és kiteljesedj egy boldog párkapcsolatban!

Mire számíthatsz, miben más ez, mint a többi ismerkedési tréning?

A 2 napos intenzív ismerkedési tréningen minimális létszámban, több oldalról építkezve fejlesztjük a személyiséged és a sikeres ismerkedéshez szükséges készségeidet, hogy eredményesebben tudj ismerkedni.

A “csajozási” technikák kora lejárt…

Érezted már úgy, hogy rengeteg “csajozási” tanács van, mégsem kerültél közelebb a vágyott barátnőhöz? Hogy nem lettél magabiztosabb, és még mindig félsz kezdeményezni a nőknél?

Ennek az oka, hogy a legtöbb csajozási tanfolyamon rád zúdított módszertől még nem fogod egy vonzó és önbizalommal teli férfinak érezni magad, mert csak “tüneti kezelést” kapsz.

A változáshoz a felszín alatt lévő nehézségeid (nem tudsz mit mondani, félelmek, önbizalomhiány, stb.) kiváltó okait is meg kell szüntetni, hogy szilárd alapokra építkezz.

Az ismerkedési tréning első napján mi az alapok rendbetételével kezdünk.

 

Feltárjuk a nőkkel való nehézségeid valódi okait, és megoldást keresünk rá, hogy hosszú távon magasabb önbizalmad legyen.

Az alapok után rátérünk a női vonzalom kialakulásának menetére és a nappali ismerkedés gyakorlására (élőben, hús-vér nőkkel), hogy képes légy bármikor kezdeményezni.

A tréningen kommunikációs, testbeszéd fejlesztő és ismerkedési gyakorlatokat is végzünk, hogy több oldalról fejlesszük az ismerkedési készségeid.

Emellett a női oktatókkal végzett gyakorlatok is támogatni fogják, hogy könnyebb legyen párt találnod és egy magabiztosabb férfivá válj.

“A két lánnyal végzett gyakorlatok annyira feloldottak, hogy utána sokkal felszabadultabban beszélgettem a terep gyakorlatokon idegen lányokkal és szereztem telefonszámot. Ez adott egy plusz önbizalmat.

De az egész tréningnek nagyon jó a felépítése, hatalmas motivációt és segítséget kaptam. Ha nem feszegeted a korlátaimat, akkor még biztos nem tartanék itt. 

R. Balázs, 26

Milyen változásokban lesz részed
a tréninget követően?

Ha beleteszed a szükséges munkát a fejlődésedbe, akkor az alábbi változásokra számíthatsz:

Gördülékenyebb beszélgetések

A tréningen intenzíven fejlesztjük a kommunikációs készségeidet, hogy felszabadultan, mindig tudj mit mondani.

Testbeszéd fejlesztő 
és kommunikációs gyakorlatok segítségével kijavítjuk a hibákat, hogy a beszélgetések többé ne okozzanak nehézséget.

Félelmek és gátlások csökkenése

A női oktatókkal végzett randevú szituációk, terep gyakorlatok és kommunikációs tréningek során sikerélményeket szerzel.

A  tapasztalások által csökkennek félelmeid és gátlásaid, és felszabadultabb leszel a nők társaságában, bátrabban fogsz ismerkedni.

Magasabb önbizalom és önbecsülés

A nőknél való sikeresség főleg azon múlik, hogyan tekintesz önmagadra, mennyire becsülöd a személyed.

Az ismerkedési tréningen a gátlásaid valódi okait tárjuk fel, és megoldást keresünk rájuk, hogy valódi önbizalommal tudj ismerkedni.

 

Több lehetőség a párkeresésben

A gyakorlatok során elsajátítod a nappali és esti ismerkedés módszereit, hogy magabiztosan, bármikor képes légy ismerkedni.

A nők megszólítása, telefonszámok szerzése és randevúk egyeztetése többé nem lesz akadály.

Az ismerkedési tréningeket limitált létszámban (maximum 4 fő), évi néhány alkalommal tartjuk!

Következő időpont: 2020. Március. Budapest (Szombat-Vasárnap)

Az ismerkedési tréning felépítése

A 2 napos tréningek hétvégente kerülnek megrendezésre Budapesten. Az elméleti és gyakorlati oktatások egy színvonalas tréningteremben, a nappali ismerkedési és szociális gyakorlatok pedig Budapest plázáiban és csomópontjaiban kerülnek megtartásra.

I. Ismerkedési alapok: Maximális önbecsülés és önbizalom

A tréning első felében lefektetjük a sziklaszilárd alapokat a valódi fejlődésedhez.

Megérted a nőkkel kapcsolatos félelmeid és gátlásaid okait, és lépésről-lépésre szóló útmutatást kapsz a leküzdésükhöz.

Ezek ugyanis gátolnak abban, hogy felszabadultan tudj ismerkedni, és feloldásuk nélkül még a legjobb ismerkedési módszerek birtokában sem fogsz tudni eredményeket elérni.

Megtudod mit kell tenned a magasabb önbecsülés és önbizalom elérése érdekében, hogy egy vonzóbb és értékesebb férfivá válj, aki sikerrel ismerkedik a nőkkel.

 

 

II. Ismerkedési alapok: Hogyan légy vonzó férfi?

Az alapok tisztázása után rátérünk a nők megismerésére és a vonzalom kialakulására.

Megtudod, mitől és hogyan alakul ki a vonzalom két fél között, hogyan kerüld el a barátzónát és flörtölj a nőkkel.

Elárulom Neked mit kell tenned, hogy belülről kiteljesedve, a személyiségedet valóban fejlesztve vonzóbb férfivá válj.

Emellett megtudod az elutasítások valódi okait, és hogy mit kell tenned ezek minimálisra csökkentéséhez.

III. Nappali ismerkedés terep videó tréning

Az ismerkedési tréning első napján már élőben gyakorolni fogjuk a nők megszólítását és a beszélgetések kialakítását, az elérhetőségek kérését és randevúk szervezését.

Éppen ezért a videó tréningen rejtett kamerás felvételeken keresztül vesszük végig és gyakoroljuk be a nők megszólítását, a beszélgetések kialakítását.

A tréningen elsajátítod a nappali ismerkedés mesterfogásait és megmutatom milyen hibákat kerülj el a siker érdekében.

A tréning hatására már magabiztosabban fogsz belevágni a terepgyakorlatokba és több sikerélményed is lehet.

IV. Szociális gyakorlatok és nappali ismerkedés

A tréningen az alapoktól kezdve hangolódunk rá a nők megszólítására, ismerkedésre, mindenki a saját egyedi helyzetéhez mérten kap feladatokat.

A bemelegítés után éles helyzetben, hús-vér nőkkel fogsz rengeteg tapasztalatot szerezni.

Megtanulsz ismeretlen nőknél kezdeményezni, bókolni, beszélgetéseket kialakítani és randikat egyeztetni és elérhetőségeket cserélni.

A több mint 9 órányi nappali ismerkedési gyakorlat végeztével a félelmeid és gátlásaid csökkenni fognak, nő az önbizalmad és a kezdeményezés lényegesen könnyebb lesz számodra.

V. Kommunikáció és testbeszéd fejlesztés

A tréningen végig megyünk egy sor kommunikációs gyakorlaton, ahol elsajátítod a kellemes beszélgetések kialakításához szükséges ismereteket.

Ennek birtokában magabiztosabban és felszabadultabban fogsz beszélgetni a nőkkel.

Ezt követően prezentációs gyakorlatokat fogunk végezni, ahol a testbeszéded és verbális kommunikációd fejlesztésére fogunk koncentrálni.

A prezentációkat videóra vesszük, és a tréning után mindenki megkapja a saját felvételét kielemezve, hasznos tanácsokkal ellátva.

VI. Helyzetgyakorlatok női oktatókkal

A tréningen 2 intelligens és kedves nővel kell különböző gyakorlatokat elvégezni (randevú imitálás, kommunikációs feladatok, bókolás, stb.).

A gyakorlatok során felszabadultabbá válsz a nők társaságában, fejlődnek az empatikus és kommunikációs készségeid.

A lányoktól azonnali privát visszajelzéseket kapsz, hogy mire érdemes még fókuszálnod.

A tréning további részében megismered a nők főbb személyiségtípusait, és empátia alapoktatást kapsz, hogy mindig könnyű dolgod legyen a beszélgetésekben.

VII. Hogyan tovább? Cselekvési terv a jövőre

Azért, hogy az ismerkedési tréningen tanultakat hosszú távon is meg tudd őrizni, megkapod a saját cselekvési terved.

Ebben személyre szabott módon rögzítjük, hogy milyen további lépésekre van szükséged, hogy a fejlődés tovább íveljen.

Így elkerüljük a hétvégi tréningek “kúraszerű” átkát, a későbbi halogatást és a fejlődés fenntartható lesz.

Az ismerkedési tréning utáni hetekben telefonos támogatást kapsz a felmerülő kérdéseid megválaszolásához és a motiváció fenntartásához.

 Néhány elégedett visszajelzés

Egy héttel a két napos képzés után úgy érzem magam, hogy jelentősen fejlődtem. Már nem félek megszólítani a nőket, semennyire nem félek beszélgetni velük.

Nagyon szuperül van összerakva az ismerkedési tréning. Szeretném a közhelyes dumákat elkerülni, de az a baj, hogy nem tudom. Rendkívül egyénközpontú, minőségben magas és ténylegesen a problémamegoldásra fókuszál.”

S. József, 27

“Attila nagyon türelmes és figyelmes mentor, észrevette és külön-külön kezelte mindegyikünk elakadási pontjait.

 Számomra az volt a legjobb az egészben, hogy pont csak annyi nyomást helyezett ránk, amire szükségünk volt, időközben pedig egyre jobban felpörögtünk és kedvet kaptunk, hogy már magunktól is kezdeményezzünk.”

Sz. Róbert, 34

A trénered: Tőzsér Attila

Egy átlagos férfi vagyok, aki a saját hibáiból tanulva évek óta megosztja tapasztalatait a férfiakkal, és segít nekik leküzdeni az ismerkedéssel kapcsolatos elakadásokat. Mivel évekig én is hasonló nehézségekkel küzdöttem, pontosan tudom, hogy mi kell a változáshoz. 

Úgy építettem fel az ismerkedési tréninget, hogy az valódi segítséget nyújtson, és ne csak látszatmegoldás legyen. Itt nincs szó a személyiséged elnyomásáról és manipulatív csajozós módszerek erőltetéséről.

Csatlakozz, és tapasztald meg Te is a fejlődést! 🙂

Tőzsér Attila
A Férfi Akadémia alapítója

100% Nyugodt döntés garancia

Szeretnélek biztosítani róla, hogy nagyra értékelem a bizalmadat felém.

Amennyiben valamiért nem lennél elégedett az ismerkedési tréninggel, akkor kérlek jelezd az első nap délután 15:00-ig, és visszakapod a teljes árat.

Ha az ismerkedési tréning végén úgy érzed, hogy még szükséged van további segítségre, akkor szólj, és megbeszéljük mit kell még tenned a további fejlődésért.

Gyakori kérdések & válaszok

Miben különbözik ez a képzés más tréningektől?

1. Tüneti kezelés helyett valódi megoldást keresünk

Tapasztalatok szerint sok ismerkedési tréning minél több csajozási módszer és technika megtanítására megy, de a személyiség fejlesztésére minimális figyelem összpontosul.

A gond, hogy így hosszú távon nem fogsz változni, először ugyanis a nehézségeid kiváltó okait kell megtalálni, és arra építkezve lehet tovább haladni.

Hiába a rengeteg csajozós szöveg, ha például azért nem tudsz felszabadultan beszélgetni a nőkkel, mert félsz, hogy butaságot mondasz, melynek van egy mélyebb oka.

Amit mi csinálunk a tréningen, hogy először feltárjuk miért félsz, hogy butaságot mondasz (ez csak egy példa), tehát a nehézségeid valódi okait, és az elnyomás helyett megoldást keresünk rá.

Ezek az elakadások ugyanis sértik az énképedet (ahogy látod magad), és ezért nem tudod egy értékes és vonzó, önbizalommal teli férfinak tartani magad. Félelmeid, gátlásaid lesznek és az ismerkedés garantáltan nem fog menni.

Tehát ahhoz, hogy sikerrel ismerkedj a nőkkel elengedhetetlen, hogy az alapokkal, a személyiégeddel is foglalkozz.

A tréning első napjának első felében pontosan ezzel foglalkozunk és csak azt követően térünk rá a konkrét ismerkedésre.

2. Minimális látszám a maximális fejlődésed érdekében

Máshol akár 6-10 részvevő is egyszerre van jelenen a tréningen, mely miatt az oktatónak nehéz mindenkire figyelni és megválaszolni a kérdéseket, sokkal kevesebb idő és figyelem jut egy résztvevőre.

A Férfi Akadémia 2 napos tréningen maximum 4 fő vesz részt (+ az oktató és néhány gyakorlatnál a 2 hostess hölgy), tehát egy minimális létszámban megtartott, kiscsoportos tréningről van szó, ahol mindenkire sok idő jut.

Néhány gyakorlat során a jelentkezőket párba osztjuk tudásszint és kor alapján és együtt dolgoznak. Ilyenkor mindig nagyon jó kapcsolatok alakulnak ki, és a résztvevők gyakran a tréning után is tartják a kapcsolatot, együtt gyakorolják az ismerkedést.

Hol lesz a tréning, mettől-meddig tart?

A tréning elméleti és egyes gyakorlati részei Budapest központjában, a Nyugati tértől pár perc sétára lévő színvonalas, klimatizált helyszínen kerülnek megrendezésre.

A helyszín jól megközelíthető, mosdóval felszerelt színvonalas tréningterem.

A gyakorlati oktatás további részei (nappali és esti ismerkedés, szociális gyakorlatok ismeretlen nőkkel) Budapest nagyobb csomópontjaiban és plázáiban lesz.

A tréningek szombat délelőtt 10:00-tól este 21:00-ig, vasárnap délelőtt 10:00-tól este 17:30-ig tartanak.

A tréning blokkjai között szünetek biztosítják a feltöltödést. Amennyiben valamiért korábban el kell menned semmi gond.

Mi történik a jelentkezés után?

A jelentkezésed után kapsz egy automatikus e-mailt, hogy a jelentkezésed rögzítésre került.

Ezt követően 1-2 napon belül felkereslek a megadott elérhetőségek egyikén, és egyeztetjük a részleteket, megválaszolom a kérdéseidet.

Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak és úgy döntesz, hogy részt veszel az ismerkedési tréningen, akkor minden további információt megkapsz e-mailben.

Tehát a jelentkezésed még nem kötelez semmire, előtte minden részletet átbeszélünk telefonon.

Teljesen kezdő vagyok, így is jelentkezzek?

A tréningen hozzád hasonló, átlag 20-40 év közötti férfiak vesznek részt. A legtöbbeknek nincs tapasztalata az ismerkedésben és szeretnének fejlődni, sokaknak nincs tapasztalata a párkapcsolatokban.

Tehát nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz, kilógsz a sorból. A hangulat mindig nagyon családias, és mindenki segít a másiknak.

Mennyibe kerül az ismerkedési tréning?

A tréning áráról a “tovább az árakhoz/jelentkezem” gombra kattintva találsz információt.

Kinek ajánlod és kinek nem a tréninget?

Ez a tréning neked való, ha:

szeretnél egy hatékonyabban kommunikáló, vonzóbb és magabiztosabb férfivá válni

– tudod, hogy a tréning után is folyamatosan dolgoznod kell önmagadon a tartós fejlődés érdekében

szeretnéd leküzdeni a félelmeid és gátlásaid

– hajlandó vagy ismeretlen nőket megszólítani és beszélgetni velük

teljesen kezdő vagy, nem tudod merre indulj

van némi tapasztalatod, de szeretnél fejlődni

tisztelettel bánsz a nőkkel, egyenrangú félként tekintesz rájuk

 

Ez a tréning NEM neked való, ha:

nem tiszteled a nőket, manipulatív “csajozós” trükkökkel akarod “felszedni” őket

– azt hiszed gombnyomásra, cselekvés nélkül fogsz fejlődni és a tréningen azonnal, minden problémád megoldódik

állandóan csak a kifogásokat keresed, nem vagy hajlandó dolgozni az elakadásaidon

nem akarsz vonzóbb, hatékonyabban kommunikáló férfivá válni, beéred a jelenlegi helyzettel

Hányan leszünk az ismerkedési tréningen?

A Férfi Akadémia 2 napos tréningen maximum 4 fő vesz részt (+ az oktató és néhány gyakorlatnál a 2 hostess hölgy), tehát egy minimális létszámban megtartott, kiscsoportos tréningről van szó, ahol mindenkire sok idő jut.

Néhány gyakorlat során a jelentkezőket párba osztjuk tudásszint és kor alapján és együtt dolgoznak. Ilyenkor mindig nagyon jó kapcsolatok alakulnak ki, és a résztvevők gyakran a tréning után is tartják a kapcsolatot, együtt gyakorolják az ismerkedést.

Nem Budapesten élek, hol aludjak?

Semmi gond, ha vidéki vagy, sokan érkeznek távoli városból, faluból. Amennyiben segítségre van szükséged a szállásfoglalásban, akkor csak szólj, mert tudok javasolni kedvező árú szállásokat.

Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak?

Bármikor elérsz az info@ferfiakademia.com e-mail címen, és szívesen megválaszolom a felmerülő kérdéseidet.

JELENTKEZZ MOST, ÉS TELJESEDJ KI EGY BOLDOG PÁRKAPCSOLATBAN

2 napos hétvégi intenzív ismerkedési tréning Budapesten, hogy elsajátítsd az eredményes ismerkedés módszerét, és kiteljesedj egy boldog párkapcsolatban!