VALÓDI ÖNBECSÜLÉSEN ALAPULÓ ISMERKEDÉSI TRÉNING A SIKEREDHEZ!

2 napos hétvégi intenzív ismerkedési tréning Budapesten, hogy elsajátítsd az eredményes ismerkedés módszerét, és kiteljesedj egy boldog párkapcsolatban!

Mire számíthatsz, miben más ez, mint a többi ismerkedési tréning?

A 2 napos intenzív ismerkedési tréningen minimális létszámban, több oldalról építkezve fejlesztjük a sikeres ismerkedéshez szükséges készségeidet, hogy elérd a céljaidat!

A “csajozási” technikák kora lejárt…

Érezted már úgy, hogy rengeteg “csajozási” tanács van, mégsem kerültél közelebb a vágyott barátnőhöz? Hogy nem lettél magabiztosabb, és még mindig félsz kezdeményezni a nőknél?

Ennek az oka, hogy a legtöbb csajozási tanfolyamon rád zúdított módszertől még nem fogod egy vonzó és önbizalommal teli férfinak érezni magad, mert csak “tüneti kezelést” kapsz.

A változáshoz a felszín alatt lévő nehézségeid kiváltó okait is meg kell szüntetni, hogy énképed pozitív irányba kezdjen változni.

Az ismerkedési tréning első napján mi az alapok rendbetételével kezdünk.

 

Feltárjuk a nehézségeid (kifogysz a szóból, gátlások, stb.) valódi okát, és megoldást találunk rá.

Elsajátítod a valódi önbizalmon és empátián alapuló ismerkedés módszerét, és a vonzalom mesterfogásait.

Ezt követően rengeteg kommunikációs és ismerkedési gyakorlat, testbeszéd fejlesztő tréning következik.

Emellett a női oktatókkal végzett gyakorlatok is támogatni fogják, hogy könnyebb legyen párt találnod és egy magabiztosabb férfivá válj.

 

“A két lánnyal végzett gyakorlatok annyira feloldottak, hogy utána sokkal felszabadultabban beszélgettem a terep gyakorlatokon idegen lányokkal és szereztem telefonszámot. Ez adott egy plusz önbizalmat.

De az egész tréningnek nagyon jó a felépítése, hatalmas motivációt és segítséget kaptam. Ha nem feszegeted a korlátaimat, akkor még biztos nem tartanék itt. 

R. Balázs, 26

Milyen változásokban lesz részed
a tréninget követően?

Az ismerkedési tréning során megtanulsz kezdeményezni és felszabadultan beszélgetni a nőkkel, és elsajátítod a sikeres ismerkedéshez szükséges készségeket, szemléletet.

Gördülékenyebb beszélgetések

A tréningen intenzíven fejlesztjük a kommunikációs készségeidet, hogy felszabadultan, mindig tudj mit mondani.

Testbeszéd fejlesztő 
és kommunikációs gyakorlatok segítségével kijavítjuk a hibákat, hogy a beszélgetések többé ne okozzanak nehézséget.

Félelmek és gátlások csökkenése

A női oktatókkal végzett randevú szituációk, terep gyakorlatok és kommunikációs tréningek során sikerélményeket szerzel.

A  tapasztalások által csökkennek félelmeid és gátlásaid, és felszabadultabb leszel a nők társaságában, bátrabban fogsz ismerkedni.

Magasabb önbizalom és önbecsülés

A nőknél való sikeresség főleg azon múlik, hogyan tekintesz önmagadra, mennyire becsülöd a személyed.

Az ismerkedési tréningen a gátlásaid valódi okait tárjuk fel, és megoldást keresünk rájuk, hogy valódi önbizalommal tudj ismerkedni.

 

100X Párkeresési lehetőség

A gyakorlatok során elsajátítod a nappali és esti ismerkedés módszereit, hogy magabiztosan, bármikor képes légy ismerkedni.

A nők megszólítása, telefonszámok szerzése és randevúk egyeztetése többé nem lesz akadály.

Az ismerkedési tréningeket limitált létszámban (maximum 4 fő), évi néhány alkalommal tartjuk!

Következő időpont: 2019. Szeptember 28-29. Budapest (Szombat-Vasárnap)

Az ismerkedési tréning felépítése

A 2 napos intenzív ismerkedési tréning remek lehetőség, hogy az alapoktól kezdve, lépésről-lépésre sajátítsd el a sikeres ismerkedéshez szükséges készségeket.

I. Ismerkedési alapok: Maximális önbecsülés és önbizalom

A legtöbben azért nem fejlődnek más ismerkedési tréningeken, mert csak “csajozós” információkat kapnak.

A tréningen feltárjuk a nőknél való nehézségeid valódi okait (pl.: miért félsz, hogy kifutsz a szóból) és megoldást keresünk rá.

Ezek ugyanis gátolnak abban, hogy felszabadultan tudj ismerkedni, és feloldásuk nélkül még a legjobb ismerkedési módszerek birtokában sem fogsz tudni eredményeket elérni.

Az ismerkedési tréning során megérted a sikeres ismerkedéshez szükséges összefüggéseket, jobb önismeretre és magasabb önbizalomra teszel szert.

II. Ismerkedési alapok: Hogyan légy vonzó férfi?

Az alapok tisztázása után rátérünk a nők megismerésére és a vonzalom kialakulására.

Megtudod, mitől és hogyan alakul ki a vonzalom két fél között.

Elárulom Neked mit kell tenned, hogy belülről kiteljesedve, a személyiségedet valóban fejlesztve vonzóbb férfivá válj.

Emellett megtudod az elutasítások valódi okait, és hogy mit kell tenned ezek minimálisra csökkentéséhez.

III. Nappali ismerkedés terep videó tréning

Az ismerkedési tréning első napján már élőben gyakorolni fogjuk a nők megszólítását és a beszélgetések kialakítását, az elérhetőségek kérését és randevúk szervezését.

Éppen ezért a videó tréningen rejtett kamerás felvételeken keresztül vesszük végig és gyakoroljuk be a nők megszólítását, a beszélgetések kialakítását.

A tréningen elsajátítod a nappali ismerkedés mesterfogásait és megmutatom milyen hibákat kerülj el a siker érdekében.

A tréning hatására már magabiztosabban fogsz belevágni a terepgyakorlatokba és több sikerélményed is lehet.

IV. Szociális gyakorlatok és nappali ismerkedés

A tréningen az alapoktól kezdve hangolódunk rá a nők megszólítására, ismerkedésre, mindenki a saját egyedi helyzetéhez mérten kap feladatokat.

A bemelegítés után éles helyzetben, hús-vér nőkkel fogsz rengeteg tapasztalatot szerezni.

Megtanulsz ismeretlen nőknél kezdeményezni, beszélgetéseket kialakítani és randikat egyeztetni.

A két nap (9 óra) terep gyakorlat végeztével a félelmeid és gátlásaid csökkenni fognak, nő az önbizalmad és bármikor képes leszel vonzó nőket megszólítani.

V. Kommunikáció és testbeszéd fejlesztés

Ezen a tréningen végig megyünk egy sor kommunikációs gyakorlaton, ahol elsajátítod a kellemes beszélgetések kialakításához szükséges ismereteket.

Ennek birtokában magabiztosabban és felszabadultabban fogsz beszélgetni a nőkkel.

Ezt követően prezentációs gyakorlatokat fogunk végezni, ahol a testbeszéded és verbális kommunikációd fejlesztésére fogunk koncentrálni.

A prezentációkat videóra vesszük, és a tréning után mindenki megkapja a saját felvételét kielemezve, hasznos tanácsokkal ellátva.

VI. Gyakorlatok női oktatókkal – értékes visszajelzéseket kapsz

A tréningen 2 intelligens, és eltérő személyiségű kedves nővel kell különböző gyakorlatokat elvégezni (pl.: randevú imitálás).

A gyakorlatok során felszabadultabbá válsz a nők társaságában, fejlődnek az empatikus és kommunikációs készségeid.

A hölgyektől azonnali privát visszajelzéseket kapsz, hogy mire érdemes még fókuszálnod.

A tréning további részében megismered a nők főbb személyiségtípusait, és empátia alapoktatást kapsz, hogy mindig könnyű dolgod legyen a beszélgetésekben.

VII. Hogyan tovább? Cselekvési terv a jövőre

Azért, hogy az ismerkedési tréningen tanultakat hosszú távon is meg tudd őrizni, megkapod a saját cselekvési terved.

Ebben személyre szabottan rögzítjük, hogy milyen további cselekvésre (pl.: eljárni közösségbe emberek közé) van szükséged, hogy a fejlődés tovább íveljen.

Így elkerüljük a hétvégi tréningek “kúraszerű” átkát, a későbbi halogatást és a fejlődés fenntartható lesz.

Az ismerkedési tréning utáni hetekben telefonos támogatást kapsz a felmerülő kérdéseid megválaszolásához és a motiváció fenntartásához.

 27+ Elégedett visszajelzés

Egy héttel a két napos képzés után úgy érzem magam, hogy jelentősen fejlődtem. Már nem félek megszólítani a nőket, semennyire nem félek beszélgetni velük.

Nagyon szuperül van összerakva az ismerkedési tréning. Szeretném a közhelyes dumákat elkerülni, de az a baj, hogy nem tudom. Rendkívül egyénközpontú, minőségben magas és ténylegesen a problémamegoldásra fókuszál.”

S. József, 27

“Attila nagyon türelmes és figyelmes mentor, észrevette és külön-külön kezelte mindegyikünk elakadási pontjait.

 Számomra az volt a legjobb az egészben, hogy pont csak annyi nyomást helyezett ránk, amire szükségünk volt, időközben pedig egyre jobban felpörögtünk és kedvet kaptunk, hogy már magunktól is kezdeményezzünk.”

Sz. Róbert, 34

A trénered: Tőzsér Attila

Egy átlagos férfi vagyok, aki a saját hibáiból tanulva évek óta megosztja tapasztalatait a férfiakkal, és segít nekik leküzdeni az ismerkedéssel kapcsolatos elakadásokat. Mivel évekig én is hasonló nehézségekkel küzdöttem, pontosan tudom, hogy mi kell a változáshoz. 

Úgy építettem fel az ismerkedési tréninget, hogy az valódi segítséget nyújtson, és ne csak látszatmegoldás legyen. Itt nincs szó a személyiséged elnyomásáról és manipulatív csajozós módszerek erőltetéséről.

Csatlakozz, és tapasztald meg Te is a fejlődést! 🙂

Tőzsér Attila
A Férfi Akadémia alapítója

100% Nyugodt döntés garancia

Szeretnélek biztosítani róla, hogy nagyra értékelem a bizalmadat felém.

Amennyiben valamiért nem lennél elégedett az ismerkedési tréninggel, akkor kérlek jelezd az első nap végén, és visszakapod a teljes árat.

Ha az ismerkedési tréning végén úgy érzed, hogy még szükséged van további segítségre, akkor szólj, és megbeszéljük mit kell még tenned a további fejlődésért.

Gyakori kérdések & válaszok

Miben különbözik ez a képzés más tréningektől?

Röviden: erre csak akkor kapsz választ, ha kipróbálsz más tréninget és eljössz hozzám is.

Hosszan: 

A legtöbb hasonló ismerkedési tréning minél több csajozási módszer és technika megtanítására megy, de a személyiségedre minimális figyelem összpontosul.

A gond, hogy így hosszú távon nem fogsz változni, először ugyanis a nehézségeid kiváltó okait kell megtalálni, és arra építkezve lehet tovább haladni.

Hiába a rengeteg csajozós szöveg, ha te pl.: azért nem tudsz felszabadultan beszélgetni a nőkkel, mert félsz, hogy butaságot mondasz.

Amit mi csinálunk az ismerkedési tréningen, hogy először feltárjuk miért félsz, hogy butaságot mondasz (ez csak egy példa), tehát a nehézségeid valódi okait és az elnyomás helyett megoldást találunk rá.

Ezek az elakadások ugyanis sértik az énképedet, és ezért nem tudod egy értékes és vonzó, önbecsüléssel teli férfinak tartani magad, mert nem oldod meg az alap problémát.

Az alapok megismerése és rendbetétele után térünk rá a konkrét ismerkedésre, és minden gyakorlatnál a saját, egyedi helyzetedhez képest kapsz feladatokat.

Tehát abban különbözik ez az ismerkedési tréning más “csajozási tréningektől”, hogy a Te problémádat oldjuk meg, nem egy sablon megoldást kapsz.

Hol és mikor lesz az ismerkedési tréning?

Az ismerkedési tréningek 2 havonta kerülnek megrendezésre és 2 teljes napot ölelnek fel Szombat reggel 9:00-tól estig, illetve Vasárnap 10:00-tól estig.

Az ismerkedési tréning minimálisan elméleti és egyes gyakorlati részei egy színvonalas, klimatizált helyszínen vannak Budapest központjában.

A gyakorlati oktatás további részei (nappali és esti ismerkedés) Budapest nagyobb csomópontjaiban és plázáiban lesz.

Mi történik, ha jelentkezem?

A jelentkezésed után kapsz egy automatikus e-mailt, hogy a jelentkezésed rögzítésre került.

Ezt követően 1-2 napon belül felkereslek a megadott elérhetőségek egyikén, és egyeztetjük a részleteket, megválaszolom a kérdéseidet.

Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak és úgy döntesz, hogy részt veszel az ismerkedési tréningen, akkor minden további információt megkapsz e-mailben.

Mennyibe kerül az ismerkedési tréning?

A tréning áráról a “tovább az árakhoz/jelentkezem” gombra kattintva találsz információt.

Van pénz-visszafizetési garancia?

Igen.

Amennyiben valamiért nem lennél elégedett a tréninggel, akkor kérlek jelezd az első nap végén, és visszakapod a teljes árat.

Ha a tréning végén úgy érzed, hogy még szükséged van további segítségre, akkor szólj, és megbeszéljük mit kell még tenned a további fejlődésért.

Vidéki vagyok, haza tudok menni este?

Igen, de nem javaslom, ha messze laksz.

A tréning nagyon intenzív, és szombat reggel 9:00-tól estig tart, Vasárnap pedig 10:00-kor folytatódik.

Amennyiben a közelben laksz haza tudsz menni, de ha távolabb, akkor érdemes egy olcsó szállást nézned, hogy az este ne menjen a pihenés rovására.

Kinek ajánlott az ismerkedési tréning?

Aki szeretne sikeresebb lenni az ismerkedésben és fejleszteni a személyiségét.

Az ismerkedési tanfolyam segít, hogy könnyebben találj párt.

A tréningen nagyon erősen rá fogunk menni a kommunikációs készségeid fejlesztésére, ismeretlen nők
megszólítására, beszélgetések lefolytatására és a randevúk egyeztetésére (nappali és esti ismerkedés).

Fejlődni fog az önbizalmad, és csökkenni fognak az ismerkedéssel kapcsolatos félelmeid.

Tehát ha szeretnél sikeresebben ismerkedni a nőkkel és magabiztosabb lenni, akkor Neked ajánlom ezt az ismerkedési tréninget.

Kinek nem ajánlott az ismerkedési tréning?

Ha nem tiszteled a nőket és csak az a célod, hogy minél több nőt “felszedj”, akkor ne jelentkezz.

Kérlek akkor se jelentkezz a tréningre, ha csodaváró vagy, és azt gondolod, hogy két nap alatt az összes problémád befektetett munka nélkül egycsapásra megoldódik.

A tréningen jelentős fejlődésre számíthatsz, amennyiben TE is beleteszed a szükséges munkát, és képes vagy kitartóan dolgozni a siker érdekében.

Ez az egyetlen módja, hogy fejlődj az ismerkedésben.

Amennyiben tehát megfogadod a tanácsaimat és befekteted a szükséges munkát, akkor hatalmas előrelépésben lesz részed, sokat fogsz fejlődni.

Ezt az eddigi résztvevők visszajelzései alapján garantálom.

A Férfi Akadémia ismerkedési tréning tehát nem egy tipikus csajozási tanfolyam, ahol manipulatív vonzalomkeltő technikákat fogsz tanulni.

Helyette a személyiségedet és a sikeres ismerkedéshez szükséges készségeidet fejlesztjük, hogy kiteljesedhess egy boldog párkapcsolatban.

Hányan leszünk az ismerkedési tréningen?

A 2 napos ismerkedési tréningen maximum 3-4 részvevő, én, illetve a hostess-gyakorlatok során 2 nő vesz részt.

Azért előnyös kis létszámú csoportban dolgozni, mert így még kényelmesen lehet az egyéni igényekre fókuszálni.

Mások gyakorlottabbak nálam, le fogok maradni?

Az ismerkedési tréningen hozzád hasonló,  átlag 20-40 év közötti férfiak vesznek részt.

A legtöbbeknek nincs tapasztalata az ismerkedésben és szeretnének fejlődni. 

Nem kell tehát attól tartanod, hogy te leszel a “legbénább” és esetleg valaki kinevet.

A tréning nem egy verseny, mindenki azért jön, mert szeretne hatékonyabban ismerkedni.

A hangulat mindig nagyon családias, és mindenki segít a másiknak.

Mit tegyek, ha további kérdésem van?

Bármikor elérsz az info@ferfiakademia.com e-mail címen, és szívesen megválaszolom a felmerült kérdéseidet.

JELENTKEZZ MOST, ÉS TELJESEDJ KI
EGY BOLDOG PÁRKAPCSOLATBAN

2 napos hétvégi intenzív ismerkedési tréning Budapesten, hogy elsajátítsd az eredményes ismerkedés módszerét, és kiteljesedj egy boldog párkapcsolatban!