Close

Lépésről-lépésre szóló tanácsok a megszólításon át a randevúk szervezéséig

HOGYAN SZEREZZ

RANDIKAT AZ ONLINE VILÁGON TÚL?

Férfi Akadémia

Történt már veled olyan, hogy valahol őrjítően megtetszett egy lány, esetleg még rád is mosolygott, de nem tudtad hogyan vágj bele a beszélgetésbe?


Szeretted volna megismerni és randira hívni, de bizonytalan voltál, hogy mit kellene mondani, ezért inkább nem tettél semmit?


Ha téged is zavar, hogy egyesek játszi könnyedséggel, bárhol képesek megismerni és randira hívni egy gyönyörű lányt, míg ez az élmény neked nem adatik meg, akkor jó helyen jársz.

Megmutatom, hogy a következő ilyen helyzetben mit kell tenned.


Bemutatkozik a Nappali Ismerkedés online tréning!

Tőzsér Attila

HOGYAN SEGÍT NEKED A TRÉNING?

Lépésről-lépésre elmondom, hogyan szólítsd meg a számodra szimpatikus lányt, kezdeményezz beszélgetést és hívd el randizni. Manipuláció és csajozós trükkök nélkül.

Elmondom hogyan egyeztesd le a találkozó részleteit és kérd el a telefonszámát vagy más elérhetőségét a nőknek. Sokkal bővebben és gyakorlatiasabban, mint az e-bookban.


Megtudod mire kell különösen odafigyelned, mielőtt megszólítod a lányokat. Avagy: így szerezz igazságtalan előnyt az ismerkedésben!


Hogyan kezeld az elutasítást, és a "van barátom" visszajelzéseket? 


Mi az a 3 kulcsfontosságú tényező, mely által pozitív megítélésed lesz a nők szemében?


Mely tényezők akadályoznak meg abban, hogy felszabadultan tudj ismerkedni? Erre eddig nem is gondoltál!


Megtudod mit tégy, ha hirtelen nem tudsz mit mondani és kifutsz a szóból!


Miért vagy halálra ítélve, ha  sablon "csajozós" módszerekkel próbálsz ismerkedni?

Kérd MOST a 4650 Ft-os kedvezményes áron a tréninget, és azonnal megkapod a hozzáférést!

Az online tréninget vásárlás után bármikor eléred a honlapon.

Csak be kell jelentkezned a vásárlás után kapott belépési adatokkal.

3 db videó a nappali ismerkedés és randiszervezés részletes kivitelezéséről példákkal és szájbarágós magyarázattal, hogy te is sikerrel tudj kezdeményezni és randevút szervezni csinos lányokkal.

3+1 db kielemzett rejtett kamerás terep videó, ahol pontosan láthatod, hogy én hogyan szerzek randikat anélkül, hogy szórakozóhelyeknek akár csak a közelébe mennék, vagy Tinderen, társkeresőn próbálnék vicceskedni.

HOGYAN ÉPÜL FEL A TRÉNING?

1 db kitölthető gyakorlati feladatlap, melyben "szájbarágós" gyakorlatok és példák segítségével tudod elmélyíteni a kezdeményezések csínját-bínját.

Gyakorlatok minden mennyiségben!

1 db kitölthető feladatlap (vászon) a  saját védekező mechanizmusaidról, mely által meg fogod érteni azokat a tényezőket, melyek hátráltatnak a kezdeményezésben. Eddig nem is tudtál róluk!

Minden hanganyag letölthető MP3 formátumban, hogy bárhová magaddal tudd vinni, és akár segítségként is felhasználd éles helyzetben.

Extra bónusz: ha most kéred a tréninget, akkor azonnal ráteheted a kezed egy bónusz rejtett kamerás terep videóra is.

Kérd MOST a 4650 Ft-os kedvezményes áron a tréninget, és azonnal megkapod a hozzáférést!

RÉSZLETEK A TRÉNINGBŐL

Kielemzett rejtett kamerás terep videók

Előadások és feladatlapok

(ahol "élőben" láthatod hogyan csinálom)

Mennyibe kerül?

Bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén 1-2 nappal később fogsz hozzáférni a tréninghez.

A tréning ára most bruttó 4650 Ft, tehát ez a maximális ár, nincs semmilyen rejtett költség.

Mikor kapom meg a tréninget?

Váradi Csaba

"Mindig is félénk srác voltam, és sosem éreztem magam alkalmasnak arra, hogy kezdeményezzek a lányoknál. Mivel láttam már néhány csajozási tréninget, így némi bizalmatlansággal kezdtem bele ebbe is, de meglepő módon kellemesen csalódtam.


Az anyag brutál hasznos! Külön kedvenceim a rejtett kamerás videók, melyekben részletesen ki van fejtve, hogy mi-miért történik, tehát élőben láthatom, hogyan is működik a kezdeményezés. Számomra egyértelműen ez volt a kezdő löket, hogy belevágjak a megszólításokba.

29 éves

ELÉGEDETT VISSZAJELZÉSEK

Részlet a tréningben szereplő elégedettségi kérdőívből, mely az összes visszajelzés átlagát mutatja

NAPPALI ISMERKEDÉS
ONLINE TRÉNING

Lépésről-lépésre szóló tanácsok

Kielemzett rejtett kamerás felvételek

Gördülékeny beszélgetések

Randevúk egyeztetése

Elérhetőségek szerzése

Van pénz-visszafizetési garancia, ha nem tetszik?

Hogyan jutok hozzá a tréninghez?

Ahogy minden webáruházban, itt is bankkártyával tudsz fizetni. Pontosan azért használjuk a PayPal-t, mert jelenleg ez legbiztonságosabb bankkártyás fizetési mód.


Ha nem szeretnéd megadni a kártya adataidat a PayPal-on keresztül, és nincs PayPal fiókod sem, akkor még mindig van lehetőséged sima banki átutalással fizetni. Amennyiben ez sem felel meg számodra, akkor le kell mondanod a tréningről.

Mit tegyek, ha kérdésem van?

KÉRDÉSED VAN?

Természetesen! Ez a tréning önmagában is könnyen érthető és egy nagyon jó segítség az ismerkedéshez. Előfordulhat benne néhány utalás arról a tréningről, melynek részét képezi, de minden részletesen el van magyarázva és tökéletesen érthető.

Nálam is működni fog?

Igen, minden anyagomra 30 napig 100%-os, azonnali, kérdés nélküli garanciát vállalok. Ha nem tetszik, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem vásároltál volna, és azonnal visszautalom az árát.

Természetesen mindig igyekszem lényegesen olcsóbban, lényegesen többet nyújtani, de ha nem azt kapod, amit vártál, akkor nem fogok akadékoskodni.

Nem. A tréningben megtanulod hogyan kezdeményezz kulturált férfi módjára a nőknél. Ha követed a munkásságom akkor tudod, hogy nem foglalkozunk manipulatív csajozós technikákkal, mert az ismerkedés két fél közös élményéről szól. 


Nem akarjuk beinstallálni a vonzalmat a nő fejébe és eszünkben sincs kierőszakolni a nő pozitív visszajelzését.

Amennyiben a csajozás univerzális varázspiruláját keresed,  hogy minden nőt fel tudj szedni, akkor kérlek, hogy ne vedd meg ezt a tréninget.

Hogyan tudok fizetni a tréningért?

A vásárlás után elkészül a hozzáférésed az anyaghoz, melyről e-mailben értesítőt fogsz kapni. Időnként megtörténik, hogy a spam-fiókba kerül a levél, ezért kérlek nézd meg azt is.


A tréninget bejelentkezés után bármikor elérheted az oldalon, az e-mail címedből generált felhasználóneved és jelszavad segítségével.


Tehát NEM kell DVD-kkel, vagy könyvekkel bajlódni.

Ez a tréning egy részlet egy másik tréningből. Érthető lesz így is?

Bármikor elérsz az info@ferfiakademia.com e-mail címen,

és szívesen megválaszolom a felmerült kérdéseid.

Mit tegyek, ha nem akarok bankkártyával fizetni?

Sima banki átutalással, bankkártyás fizetéssel (PayPal-on keresztül), vagy meglévő PayPal fiókkal tudsz fizetni.


Banki átutalás esetén a rendelés befejezésekor kapsz egy számlaszámot, ahová el tudod utalni a tréning árát.

A banki átutalás több időt vesz igénybe, mint a bankkártyás fizetés, vagy a PayPal fiókkal történő fizetés. A tréinghez való hozzáférést az összeg beérkezését követően e-mailben kapod meg.


Bankkártyával (bankkártyás fizetés) tudsz a PayPal felületén keresztül fizetni. A bankkártyás fizetés sokkal gyorsabb, mint a banki átutalás, ezért az anyaghoz való hozzáférést a fizetés után azonnal megkapod.


Meglévő Paypal fiókoddal is tudsz fizetni (amennyiben van). Ebben az esetben csak meg kell adnod a PayPal azonosítódat és jelszavadat a fizetéshez. 


Fontos! Mindhárom esetben a bankon vagy a PayPalon keresztül történik a tranzakció. Tehát nem az én oldalamba írod be a kártyaszámodat, hanem mindent a bank vagy a PayPal kezel, ezért az adataid biztonságban vannak.

Mennyi időre szól a tréninghez való hozzáférés?

A tréninget a legjobb tudásom és a kliensek problémáit figyelembe véve úgy állítottam össze, hogy ne legyen szükség előismeretekre és "különleges képességekre" az alkalmazáshoz. Pontosan azért van lehetőségük a vásárlóknak értékelni a tréninget, hogy a visszajelzések alapján még gyakorlatiasabbá és felhasználhatóbbá tudjam csiszolni az anyagot.


Ez pedig az eddigi visszajelzések alapján sikerül. Tehát a válaszom igen, a tréningben elhangzottakat te is sikerrel tudod alkalmazni.

A tréningben vonzalomkeltő csajozós technikákról lesz szó?

Ha megvetted a tréninget, akkor a hozzáférésed korlátlan időre szól. Ez azt jelenti, hogy jövő héten és két év múlva is el fogod tudni érni a hét minden napján.


Természetesen azzal nem tudok mit kezdeni, ha a webtárhely szolgáltatónál műszaki probléma adódik, és átmenetileg a tréning (és a honlap) nem elérhető.


Ez esetben nekem is komoly érdekem lenne, hogy minél előbb rendben legyen az oldal (és a tréningek is). Szerencsére azonban eddig még ilyen nem fordult elő.

Kérd MOST a 4650 Ft-os kedvezményes áron a tréninget, és azonnal megkapod a hozzáférést!

ferfiakademia.com | Minden jog fenntartva! © 2016-2018