KÉSZEN ÁLLSZ MÉG TÖBB PRÉMIUM ANYAGRA?
SZEREZD BE A TRÉNING MELLÉ A KÖZEL 2 ÓRÁS ÉLŐ ELŐADÁS FELVÉTELÉT IS!
(Nappali Ismerkedés online tréning + Élő előadás felvétel)

Hogyan vidd tovább a beszélgetéseket? Közel 2 óra élő előadás felvétel (online videó formátumban. Külön nem vásárolható meg!)

Az elmúlt időszakban több tucat embert coacholtam, és felismertem rengeteg hibát, melyeket a nőkkel folytatott beszélgetések során elkövetnek, ezért kifogynak a szóból.

A kellemes beszélgetések kialakítása kulcsfontosságú minden férfi számára, viszont a legtöbben ezt rosszul csinálják, ezért esélyük sincs elmélyíteni a beszélgetést.

A Nappali Ismerkedés Tréning sok ezzel kapcsolatos gondolatot tartalmaz, a közel 2 órás élő előadás pedig konkrétan a beszélgetések fenntartásához és elmélyítéséhez ad gyakorlati tippeket, így a két anyag kiegészíti egymást.

Nappali ismerkedés tréning + Beszélgetés a nőkkel előadás felvétel (8990 Ft)

CSAK A NAPPALI ISMERKEDÉS TRÉNING ÉRDEKEL
LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE SZÓLÓ TANÁCSOK A MEGSZÓLÍTÁSON ÁT A RANDIEGYEZTETÉSIG

Összesen 11 videón keresztül mutatom be, hogyan tudsz Te is a dolgaid intézése közben beszélgetést kezdeményezni a nőkkel, elérhetőséget szerezni és randevút egyeztetni.

A kielemzett rejtett kamerás felvételek és a gyakorlati feladatlap segítségével még hatékonyabban tudod kiaknázni a nappali ismerkedés adta lehetőségeket.

Nappali ismerkedés online tréning (6990 Ft)

Nappali ismerkedés tréning + előadás felvétel (8990 Ft)