HOGYAN ISMERKEDJ SIKERREL NAPKÖZBEN BÁRHOL?

Lépésről-lépésre szóló nappali ismerkedés online tréning, hogy bátran tudj ismeretlen nőknél kezdeményezni és randikat egyeztetni!

Történt már veled olyan, hogy valahol őrjítően megtetszett egy ismeretlen lány? Szeretted volna megismerni és randira hívni, de fogalmad sem volt hogyan menj oda, mit mondj, ezért inkább nem tettél semmit?

8-9 évvel ezelőtt velem rengetegszer történt hasonló, egy teljesen más ember voltam. Gyakran előfordult, hogy megláttam egy csinos lányt és szerettem volna megismerni, de fogalmam sem volt hogyan csináljam.

Hogyan menjek oda? Mi lesz, ha elutasít? Mit mondjak? Valamilyen kifogással mindig lebeszéltem magam a cselekvésről, utána pedig órákig bánkódtam, hogy miért voltam ilyen gyáva. Lehet, hogy kihagytam életem nagy lehetőségét….

Azóta tudatos erőfeszítések árán megváltoztam, és ma már nagyon élvezem, hogy bármikor képes vagyok kezdeményezni és randikat egyeztetni a számomra ismeretlen nőkkel.

Természetesen ez munka volt, de abszolút nem vagyok kivételes, ez egy tanulható dolog.

A jó hír, hogy készítettem egy online tréninget, melynek segítségével Te is meg tudod tanulni a napközben ismerkedést, hogy megsokszorozd lehetőségeid egy boldog párkapcsolat kialakítására!

Tőzsér Attila
Ismerkedési tanácsadó

BEMUTATKOZIK: NAPPALI ISMERKEDÉS ONLINE TRÉNING

A tréning, mely megtanít napközben ismeretlen nőkkel ismerkedni, hogy megsokszorozd esélyeid egy boldog párkapcsolat kialakítására!

ÍGY SEGÍT A TRÉNING

1. Lépésről-lépésre bemutatom, hogyan szólítsd meg bárhol a számodra ismeretlen Nőket, bókolj, kezdeményezz beszélgetést és hívd el őket randizni.
2. Elmondom hogyan egyeztesd le a randevút és kérd el a telefonszámát vagy más elérhetőségét a nőknek. Manipuláció és csajozós trükkök nélkül.
3. Kielemzett rejtett kamerás felvételeken keresztül mutatom be, hogyan kezdeményezz, bókolj, flörtölj és hív el randira a nőket. Csak le kell másolnod.
4. Kielemzett Facebook beszélgetéseken és telefonbeszélgetésen keresztül mutatom be, hogyan és miről beszélgess a nőkkel az első randi előtt, hogy ne koptassanak le.
5. Megtudod hogyan kezeld az elutasítást, és a “van barátom” visszajelzéseketet!
6. Elárulom mi az a 3 kulcsfontosságú tényező, melyek által pozitív megítélésed lesz a nők szemében a nappali ismerkedés során!
7. Megtudod mely tényezők akadályoznak meg abban, hogy felszabadultan tudj ismerkedni. Erre eddig nem is gondoltál!
8. Elárulom miért vagy halálra ítélve, ha  sablon “csajozós” módszerekkel próbálsz ismerkedni.
9. Megtudod mit tégy, ha hirtelen nem tudsz mit mondani, kifogysz a szóból!

A nappali ismerkedés elsajátításának mellékhatásai: korlátlan lehetőségek az ismerkedésre boltban, utcán, utazás közben…

A TRÉNING FELÉPÍTÉSE

A Nappali ismerkedési tréning 11 db, átlag 10-20 perces videóból és gyakorlati feladatlapból áll, melyek segítségével elsajátíthatod az ismeretlen nőkkel való ismerkedés módszerét a megszólításon át a Facebookos vagy telefonos randiegyeztetésig.

Az anyagokhoz belépés után bármikor, korlátlan ideig hozzáférsz a felhasználói fiókodból, melyhez a vásárlás után kapod meg az adatokat.

 • 3 videó a nappali ismerkedés  részletes kivitelezéséről példákkal és magyarázattal, hogy te is sikerrel tudj kezdeményezni, beszélgetéseket kialakítani és elérhetőségeket kérni.
 • 1 videó az első randi előtti Facebookos és telefonos randiegyeztetésről. Bemutatom, hogyan és miről beszélgess a nőkkel, hogy ne válj unalmassá és biztosan eljöjjenek a randira!
 • Minden oktatóvideó hanganyag letölthető MP3 formátumban, hogy bárhová magaddal tudd vinni, és akár segítségként is felhasználd éles helyzetben.
 • Összesen 6 kielemzett rejtett kamerás videó, ahol pontosan láthatod én hogyan szerzek randikat napközben, ismeretlen nőket megszólítva. A megszólításokat kielemezve és elmagyarázva mutatom be.
 • Gyakorlati feladatlap, melyben “szájbarágós” gyakorlatok és példák segítségével tudod elmélyíteni a kezdeményezés csínját-bínját.
 • Extra bónusz: ha most kéred a tréninget, akkor azonnal ráteheted a kezed két bónuszra.

Ha most kéred a tréninget, akkor 2 db különleges BÓNUSSZAL is jutalmazlak!

1. Bónusz: 2 db extra rejtett kamerás felvétel!

2 db extra rejtett kamerás felvétel, hogy még jobb rálátásod legyen a nappali ismerkedésre!
5000 Ft helyett AJÁNDÉK!

2. Bónusz: Erre figyelj, amikor megszólítod a nőket!

Évek óta gyakorlom és tanítom a nappali ismerkedést. Akarod tudni mi az a 10+1 kritikus tényező, melyekre figyelned kell a megszólítás pillanatában?
4000 Ft helyett AJÁNDÉK!

Teljes ár: 6990 Ft – A tréninghez való hozzáférést a vásárlás után e-mailben kapod meg!

NÉHÁNY VISSZAJELZÉS A TRÉNINGRŐL

Néhány visszajelzés olyan férfiaktól, akik már beruháztak a tréningre és a segítségével könnyebben, hatékonyabban ismerkednek a nőkkel.

KI FOG NEKED SEGÍTENI?

A nevem Tőzsér Attila és egy átlagos férfi vagyok, aki a saját hibáiból tanulva évek óta megosztja tapasztalatait a férfiakkal, és segít nekik leküzdeni az ismerkedéssel kapcsolatos nehézségeiket.

Évekkel ezelőtt komoly elakadásaim voltak a nőkkel, nem tudtam felszabadultan kommunikálni és viselkedni a jelenlétükben, nem mertem kezdeményezni.

Végül hosszú évek halogatása után kipróbáltam néhány elterjedt módszert, a várt eredmények azonban nem jöttek.

Egy idő után rájöttem, hogy nem “csajozgatni” és PUA technikákat kell tanulni, mint ahogy azt néhányan sugallják. 

Egy olyan férfivá kell válni, aki képes egy értékes, a nő figyelmére is jogosult emberként tekinteni önmagára az által, hogy feszegeti a határait, dolgozik az önbecsülésén.

Ennek egyik nagyszerű eszköze a nappali ismerkedés elsajátítása, mely amellett, hogy megsokszorozza a párkeresési lehetőségeket, fejleszti az önbizalmat és az önbecsülést is.

Mindennek tudatában kötelességemnek érzem, hogy segítsek a férfiaknak sikeresebben ismerkedni, hogy minden téren kiteljesedhessenek.

100% nyugodt döntés garancia 30 napig

Az első számú célom, hogy minden kliensem azt érezze, hogy a tréningjeim sokszorosan megtérülő befektetések.

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az info@ferfiakademia.com e-mail címen a vásárlás utáni 30 napon belül.

Első körben szeretném megválaszolni a felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de ha ennek ellenére is ragaszkodsz a garanciához, akkor kérdés nélkül, 100%-ban visszafizetésre kerül a pénzed.

A tréning, mely megtanít napközben vonzó nőket megismerni, beszélgetéseket kialakítani és randevúkat egyeztetni!

NAPPALI ISMERKEDÉS ONLINE TRÉNING

 • 3 lépésről-lépésre szóló videó, hogy te is sikerrel tudj kezdeményezni, beszélgetéseket kialakítani, elérhetőségeket kérni és randikat egyeztetni.
 • 6 kielemzett rejtett kamerás videó, ahol részletesen bemutatom hogyan ismerkedj, milyen reakciókra számíthatsz a nőktől.
 • 1 videó az első randi előtti Facebookos és telefonos randiegyeztetésről, ahol mindent láthatsz és hallhatsz.
 • 1 letölthető gyakorlati feladatlap, mely segít munkába tenni a tréning anyagát.
 • Bónusz: 2 terep videó – Értéke: 5000 Ft
 • Bónusz riport: 10 + 1 hiba, melyet a férfiak a kezdeményezés során elkövetnek – Értéke: 4000 Ft
 • Örökös hozzáférés (későbbi frissítések INGYEN)

(teljes ár: 6990 Ft)

A tréninget a vásárlás után e-mailben kapott felhasználónévvel bármikor, korlátlan ideig eléred az oldalon!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Teljesen kezdő vagyok, a tréningben az alapok is benne vannak?
A tréningben a nappali ismerkedés technikai megvalósítását magyarázom el az alapoktól kezdve, nincs szükség semmilyen előismeretre.

Tehát nem probléma, ha még sosem csináltad, a legtöbbeknek ez az első ilyen tréningjük.

Hogyan tudok fizetni a tréningért?
Sima banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel (Barion-on vagy PayPal-on keresztül) tudsz fizetni. Ha van PayPal vagy Barion fiókod, akkor azokkal is tudsz fizetni.

Banki átutalás esetén a rendelés befejezésekor kapsz egy számlaszámot, ahová el tudod utalni a tréning árát.

Fontos! Mindhárom esetben a bankon vagy a Barion-on/PayPal-on keresztül történik a tranzakció.

Tehát nem az én oldalamba írod be a kártyaszámodat, hanem mindent a bank, vagy a hivatalos fizetési partner kezel, ezért az adataid biztonságban vannak.

Hogy működik a bankkártyás fizetés a Barion fizetési rendszeren keresztül? Biztonságos?
Ha magyar felületen, egyszerűen és gyorsan szeretnél bankkártyával fizetni, akkor válaszd a Bariont.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online.

Leginkább az OTP Simple-hoz hasonlít, tehát átirányítás után a Barion oldalán kell beírni a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, miután azonnali hozzáférést kapsz a megvásárolt anyaghoz.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt áll, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Néhány Bariont használó partner: Extreme Digital, Jófogás, Don Pepe, stb.

https://www.barion.com/hu/

Mi a biztosíték, hogy fizetés után megkapom az anyagot?
A Férfi Akadémia Egyéni Vállalkozás keretében működik, melyről bővebb információt az oldalon található ÁSZF-ben találsz.

Eddig már több százan vásároltak az oldalon, és mindenki megkapta a megrendelt anyagot.

Egyébként minden egyes beérkezett banki utalásról, bankkártyás fizetésről (Barionon), PayPal fizetésről, stb. a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint elektronikus számlát állítunk ki a vásárló részére.

Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy a Férfi Akadémia át lett világítva, ugyanis a bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül csak úgy lehetséges, ha a vállalkozói adatok megadásra kerülnek.

A banki utalásnak, bankkártyás fizetésnek, PayPal fizetésnek nyoma van, tehát teljeskörűen bizonyítható mindkét fél számára.

Hogyan jutok hozzá az anyagokhoz?

A tréning anyagát bejelentkezés után bármikor elérheted a Férfi Akadémia egy zárt oldalán, az e-mail címedből generált felhasználóneved és jelszavad segítségével.

Erről részletesebb tájékoztatást a vásárlás után automatikusan kiküldött e-mailben fogsz kapni.

Mennyi időre szól a tréninghez való hozzáférés?

Az anyagokhoz korlátlan ideig hozzáférsz, illetve a későbbi frissítéseket is ingyen megkapod. Ha valamiért nem éred el az anyagokat (weboldal hiba, nem tudsz bejelentkezni, stb.) akkor kérlek írj az info@ferfiakademia.com címre, hogy azonnal orvosoljuk a problémát.

Rossz tapasztalataim vannak más oktatóanyagokkal, ez miben más?

Pontosan tudom, hogy mire gondolsz, ugyanis rengeteg hasonló visszajelzést kapok (kérdőívben, e-mailben, személyesen) más oktatóanyagokra.

Gyakori problémák:

 • az anyag túl elméleti, nem lehet átültetni a gyakorlatba az elhangzottakat,
 • az oktatóanyag “gyenge” minőségű, sokszor trágár szavak kíséretében hangzik el a magyarázat,
 • az oktatóanyag kizárólag manipulatív, sablonos módszereket tartalmaz, melyekkel nehéz azonosulni,
 • az oktatóanyagban elhangzó információk degradálják a nőket.

Nekem az a célom, hogy Magyarországon a legmagasabb színvonalú, a gyakorlatba is átültethető anyagokat készítsek, melyek segítségévek a klienseim valóban fejlődhetnek.

Biztosíthatlak, hogy ennek érdekében mindent megteszek, én is szeretnék büszke lenni a kiadott munkára!

Amennyiben mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad amit reméltél, élhetsz a 30 napos garanciával.

Ezzel a tréninggel garantált, hogy lesz barátnőm?
A tréningben a legjobb tudásom szerint osztom meg veled azokat az információkat, melyek nekem és sokaknak segítettek sikerrel ismerkedni.

Ennek ellenére bármennyire is szeretnék eredményeket garantálni, ilyet képtelenség ígérni.

Sajnos sok oktató leígéri a csillagokat is az égről, hogy “garantáltan lesz barátnőd a segítségükkel”.

Én ettől elhatárolódom, ilyet ígérni nem lehet (mivel sok dolog nem az oktatón múlik, nincs az irányítása alatt), és elkeseredett hazugságnak tartom.

Például nem tudok ott lenni melletted és fogni a kezed, hogy ültesd át a gyakorlatba az elhangzottakat, hiába mondom el a videókban, hogy mit kellene tenned.

Tehát garanciát csak arra tudok vállalni, hogy ez a tréning magasan a piaci átlag felett van, és ha valóban átülteted a gyakorlatba az elhangzottakat, törekedsz a fejlődésre, akkor igen, nagyon sokat tud segíteni.

De ehhez te is kellesz, az önmagában még kevés, hogy csak megveszed a tréninget és várod a csodát.

ONLINE FIZETÉSI PARTNEREINK:

KAPCSOLAT

info [kukac] ferfiakademia.com

Minden jog fenntartva! © 2016-2021

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup